Találd meg a saját magadnak legjobban fekvő stílust.Mindenki más,mindenkinek más az arcberendezése,a szőre a bőre. (egy öreg fodrásszal beszélgettem erről) így nem is lehet ugyan úgy borotvlkozni . Eleinte szőrmentén,ha mindkét kezed használod az nagyon jó,de lehet csak az egyikkel is,ahogy neked kényelmes. Én nem hinném,hogy ez akkora dolog lenne,legalábbis nekem az első perctől kezdve tök egyértelmű volt és tán ha két karcot csináltam magamon.Őseink se torkolltak vérfűrdőbe:) pedig nem is álltak ilyen élező eszközök a rendelkezésükre.
Az tény,hogy egy bitang éles késsel tudod a legkevésbé megvágni magad.Salmo jó élt csinál (nagyon jóóóóóóót) de még ő is elmondta nekem,hogy lévén nem próbálja ki őket nem is biztos,hogy komfortos lesz ,ez borotva függő is.Az ,hogy a hajszálat elcsapja nem jelent semmit. Meg az is ,hogy mely pengekialakítás fekszik neked majd jobban. Az se mindegy.
Szóval nyugodtan használd,zárd magadra a fűrdőt és eleinte megfontoltan csináld,próbálgasd a mozdulatokat csak úgy szárazon,mi kényelmes stb.
Legközelebb csinálok egy 2 köröset,sőt csinálok egy olyan videót is,hogy a szomszéd srácot megberetválom.Az is tök jó buli.Főleg amikor üvölti a pitralonnál,hogy ÜSS!!! emlékezve arra,hogy a borbélyok régen pofozó mozdulattal tették fel a szert:)
Mi több! Hiába viszi a szőrt ha lesz utána az arcon egy kis irritáció, mert kapar ,az az isten amikor az esemény után semmit nem érez az ember ,na akkor jó egy kés éle ahogy tapasztaltam.
Én a DOVOT is kétszer éleztem meg mert elsőre nem voltam elégedett,előtte az ikrest vagy 3X:)