Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2318587 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #13590 Dátum: 2014. November 14. - 07:53:50 »
A zenekar mai tagjai:

-r41
-MEM ( NOS ) @8 s egyben az utolsó
-HJM borzika
-Balea egyedi illatosítású AS (borsmenta, parfüm,alkohol)
-Cinke titkos szappan. Kódneve  " I "
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #13591 Dátum: 2014. November 14. - 08:05:45 »
Még az lehet ,hogy nagyon erős a szőrzeted ,lehet kicsit puhítani kéne még.Már az akadás miatt gondolom.

Az tuti hogy 3 napos elég erős szőröm volt! Szerintem holnap után megpróbálom még tovább puhítani, és kicsit bőrözök még a késen.
Tusolás után próbáld mindenképp, és figyelj hogy feszítsd az arcbőröd amennyire, és ahol tudod. Ha úgy sem viszi, akkor életlen a kés. Még egy jó tanács (mert DE után nem evidencia), hogy ahol nincs már hab, oda ne tévedj vissza a késsel véletlenül se. Inkább tolj az arcodra még habot. Máskülönben nem csúszik rendesen a kés, megakad, ugrik, és ott az újabb vágás. Saját tapasztalatok alapján beszélek.  ;D
(szerintem)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #13592 Dátum: 2014. November 14. - 09:11:49 »
Nálam azok a kések ugrottak/akadtak ennyire amik életlenek voltak. És bőven kezdő vagyok tehát kb ez a cipőm nekem is:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Herr

• Vendég
« Válasz #13593 Dátum: 2014. November 14. - 09:21:44 »
Nálam azok a kések ugrottak/akadtak ennyire amik életlenek voltak. És bőven kezdő vagyok tehát kb ez a cipőm nekem is:)

Szerintem akik ide írogatunk mind kezdők vagyunk.Az öreg rókák nem irkálnak ide a tapasztalataikról,lévén nekik evidencia.    :cimbi:
Mi még örülünk minden kis sikernek ,aztán sok év múlva tojunk rá:)

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #13594 Dátum: 2014. November 14. - 09:25:48 »
HJM borz
Barbon krém
Apollo slant
Dorco Stainless
Cseh Pitralon

:thumbup:
Gillette Tech 1951

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
    • Free relationships, no obligations
« Válasz #13595 Dátum: 2014. November 14. - 10:15:39 »

Szerintem akik ide írogatunk mind kezdők vagyunk.Az öreg rókák nem irkálnak ide a tapasztalataikról,lévén nekik evidencia.    :cimbi:

Mondasz valamit! :sör: A legfőbb baj szerintem hogy nincs viszonyítási alapom,csak a videók!Eszembe se volt megkérdezni Sic Transitot hogy borotválkozásra fel van-e készítve a kés csak nekiálltam átszabni a pofa lemezem!Tiszta sor hogy az én hibám!! :fejfal: :fejfal:

Herr

• Vendég
« Válasz #13596 Dátum: 2014. November 14. - 10:29:05 »

Mondasz valamit! :sör: A legfőbb baj szerintem hogy nincs viszonyítási alapom,csak a videók!Eszembe se volt megkérdezni Sic Transitot hogy borotválkozásra fel van-e készítve a kés csak nekiálltam átszabni a pofa lemezem!Tiszta sor hogy az én hibám!! :fejfal: :fejfal:

Mint mondtam maga a hajszálteszt nem mérvadó. Lévén a borotva éle ha jól kinagyítanánk úgy néz ki mint egy fűrészfog.Na most ha beakad a hajszál egy fogba akkor elpattan,na de ezen fogazatnak is kismillió mértéke lehet.Ha Salmo élezte akkor én a nagy esküt leteszem,hogy az hibátlanra lett megcsinálva,de még mindig ott a kérdés,hogy mikor,mennyit használták azóta,esetleg te csináltál e bőrözést rajta vagy más  mielőtt elkezdted,mert azzal is lehet rontani ha nem megfelelően végzi az ember.Bár gondolom Transit csak megfelelően karban tartotta.
Én azt javallom,hogy vegyél egy kis balsa fa lécet kend be crómoxiddal és azon mintha bőröznél húzgáld egy jó darabig.Utána bőrön. Ha van vászon akkor közte azon is.Nagyot lehet finomítani ezen egyszerű eszközökkel a dolgon.Mondanám adok neked lécet is meg oxidot,de kicsit távol lakunk egymástól:)

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
« Válasz #13597 Dátum: 2014. November 14. - 10:53:57 »
Hol tudok venni cromoxidot?

Herr

• Vendég
« Válasz #13598 Dátum: 2014. November 14. - 11:00:44 »
Festékboltban.Zöld színű,egy nagy doboz erős 1200 forint  250gram,az még az ükunokádnak is elég lesz,de ! mellé lehet venni vasoxidot is az olyan 800 forint:)azt értelem szerűen előtte.
Ha van a közeledben bauhaus ott van balsa fa olcsón,ha nincs akkor modellező boltban,vagy fakereskedésben találsz.
Nem is tudom kinek adtam a múltkor és mondta ,hogy teljesen megváltozott utána az érzet ,sokkal jobb lett az él. Végül is egy jó polírt kap.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #13599 Dátum: 2014. November 14. - 11:06:15 »
Majdnem full Edwin Jagger  :borotva:: EJ Chatsworth pamacs + borotva - Szantál krém - Wilkinson - EJ ASB

Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető mandras6610

• Törzstag
« Válasz #13600 Dátum: 2014. November 14. - 11:18:10 »
Festékboltban.Zöld színű,egy nagy doboz erős 1200 forint  250gram,az még az ükunokádnak is elég lesz,de ! mellé lehet venni vasoxidot is az olyan 800 forint:)azt értelem szerűen előtte.
Ha van a közeledben bauhaus ott van balsa fa olcsón,ha nincs akkor modellező boltban,vagy fakereskedésben találsz.
Nem is tudom kinek adtam a múltkor és mondta ,hogy teljesen megváltozott utána az érzet ,sokkal jobb lett az él. Végül is egy jó polírt kap.

Köszi.Megnézem!

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #13601 Dátum: 2014. November 14. - 13:58:53 »
Majdnem full Edwin Jagger  :borotva:: EJ Chatsworth pamacs + borotva - Szantál krém - Wilkinson - EJ ASB

E.J. most nálam is elő került tegnap este ;)
Kép nincs, de nagyon jól sikeredett borotválkozás az volt.

Hozzávalók:
Edwin Jagger Pre (mentol)
Hans Baier borz
Edwin Jagger szantál krém
Mühle r41 / Gillette 7o'clock sárga #4 (vagy 5)
Tobs Jermyn St. Asb

Egész jól ment a Jagger illat a Tobshoz.Lehet rendszeresítem ezt a párost.
A 7o' penge  r41ben első használatkor még túl éles(?) bántó ,de az utána történő borotválkozások egész komfortosak vele.
:borz:
(Yoee ez neked (is) infó! ;)
Ha ilyen pengét próbálnál vele,szerintem ne add fel az első után.)
:sör:

Herr

• Vendég
« Válasz #13602 Dátum: 2014. November 14. - 14:23:17 »
No akartam készíteni videót el is kezdtem de a lányom hazaért és sürgősen dolga volt a fürdőben,így megszakítottam a felvételt.
Volt ez a TOBS Jermyn Street szappan. (még jó hogy mintának kaptam mert ,hogy én ilyet nem veszek az ziher)
Sörte.
Az 5/8 as ikres friodur (Na most harmadszori élezés után azt kell mondjam perfekt lett)
2 kör oda vissza , 10 a késre a szappanra max 4 . kemény habot csináltam és hamar semmivé oszlott. Vagy csak nem ismerem a készítményt jól.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #13603 Dátum: 2014. November 14. - 15:57:18 »
No akartam készíteni videót el is kezdtem de a lányom hazaért és sürgősen dolga volt a fürdőben,így megszakítottam a felvételt.
Volt ez a TOBS Jermyn Street szappan. (még jó hogy mintának kaptam mert ,hogy én ilyet nem veszek az ziher)
Sörte.
Az 5/8 as ikres friodur (Na most harmadszori élezés után azt kell mondjam perfekt lett)
2 kör oda vissza , 10 a késre a szappanra max 4 . kemény habot csináltam és hamar semmivé oszlott. Vagy csak nem ismerem a készítményt jól.

Herr nem kellett volna!  ;)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #13604 Dátum: 2014. November 15. - 07:26:40 »
Ma reggel:

-wegshi
-Timor @4
-Cinege "I"
-Ralon

Egyre jobban tetszik az új szappan. Csak az illatával nem vagyok megbékűlve. Nem habzik annyira mint a rózsas vagy a rozmaringos, de nem is kell szégyenkezni!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici