Omega 11150TOBS Jermyn St. Collection krém (két borotválkozásnyi már nem volt a tégelyben, inkább másfél, ezért etettem meg a disznóval)Merkur 38CAstra, kék (nem tudom, hányadik alkalom volt benne, de az utolsó, az már biztos; nem húzott, csak már nem volt az igazi)Floïd, kék (az üveg utolsó negyedében járok, és eddig - nekem - a Jermyn St. krémmel együtt adta a legjobb illatot; most megint mást kell találni hozzá)
Szerintem a Floïdra gondolt.
Idézetet írta: mad.just mad. - 2015. Január 15. - 08:19:33Omega 11150TOBS Jermyn St. Collection krém (két borotválkozásnyi már nem volt a tégelyben, inkább másfél, ezért etettem meg a disznóval)Merkur 38CAstra, kék (nem tudom, hányadik alkalom volt benne, de az utolsó, az már biztos; nem húzott, csak már nem volt az igazi)Floïd, kék (az üveg utolsó negyedében járok, és eddig - nekem - a Jermyn St. krémmel együtt adta a legjobb illatot; most megint mást kell találni hozzá)mad.just.mad Úr!Esetleg, ha úgy adódik, egy 400 ml-est elfelezhetnénk. Én konkrétan tegnapelőtt kifogytam, azóta nem tudok aludni, feszült vagyok és ingerlékeny.
Idézetet írta: GianniV - 2015. Január 15. - 09:45:10Idézetet írta: mad.just mad. - 2015. Január 15. - 08:19:33Omega 11150TOBS Jermyn St. Collection krém (két borotválkozásnyi már nem volt a tégelyben, inkább másfél, ezért etettem meg a disznóval)Merkur 38CAstra, kék (nem tudom, hányadik alkalom volt benne, de az utolsó, az már biztos; nem húzott, csak már nem volt az igazi)Floïd, kék (az üveg utolsó negyedében járok, és eddig - nekem - a Jermyn St. krémmel együtt adta a legjobb illatot; most megint mást kell találni hozzá)mad.just.mad Úr!Esetleg, ha úgy adódik, egy 400 ml-est elfelezhetnénk. Én konkrétan tegnapelőtt kifogytam, azóta nem tudok aludni, feszült vagyok és ingerlékeny. Hát...nézze. Nem vagyok semmi jónak az elrontója
Idézetet írta: herpa - 2015. Január 15. - 10:20:58Szerintem a Floïdra gondolt.Szerintem is
"Floïd, kék (az üveg utolsó negyedében járok, és eddig - nekem - a Jermyn St. krémmel együtt adta a legjobb illatot; most megint mást kell találni hozzá)"Kiemeltem a (szerintem) lényeget.
Idézetet írta: GianniV - 2015. Január 15. - 11:31:07"Floïd, kék (az üveg utolsó negyedében járok, és eddig - nekem - a Jermyn St. krémmel együtt adta a legjobb illatot; most megint mást kell találni hozzá)"Kiemeltem a (szerintem) lényeget."TOBS Jermyn St. Collection krém (két borotválkozásnyi már nem volt a tégelyben, inkább másfél...)"Én is
Én is amondó vagyok ,hogy ezeddig a Japó késem a legjobb,bár a Svéd is nagyon ott volt.