Idézetet írta: SicTransit - 2015. Február 08. - 16:46:32Bbuffy: gratula, ki élezte?Gregg a perfekcionista.
Bbuffy: gratula, ki élezte?
Idézetet írta: tothzoltan - 2015. Február 08. - 19:04:21Előjött, hogy az "öregek" mivel nyomulnak.Borotva:- Futur- CJB KamisoriPenge:- FeatherPamacs:FS szinti (28 - bár lehet, hogy ez mégis 26os... volt vele kavarás a rendelés során)Utazás esetén:- ha kell akkor fs szinti (21-es)- de inkabb viszek brushless bodyshoposat- lehetőleg BIC 1 pengés eldobhatóKemikáliában mondjuk nem tudok listát adni, abból van bőven sokféle.Nem tartom magam nagy öregnek csak 25 éve DE-zek. De annyit mondhatok: R41/2011 forever!
Előjött, hogy az "öregek" mivel nyomulnak.Borotva:- Futur- CJB KamisoriPenge:- FeatherPamacs:FS szinti (28 - bár lehet, hogy ez mégis 26os... volt vele kavarás a rendelés során)Utazás esetén:- ha kell akkor fs szinti (21-es)- de inkabb viszek brushless bodyshoposat- lehetőleg BIC 1 pengés eldobhatóKemikáliában mondjuk nem tudok listát adni, abból van bőven sokféle.
Sok kedvem már nincs hardvert venni, de összehasonlítás miatt lehet, hogy begyűjtök egy R41-et. Valahogy nem bírom elképzelni, hogy a Gillette OT OC 1918-nál vagy a dátum nélküli, szintén intenzív OT-nál jobb lehet. Netán a Legion Extranjeráknál?
Tudok egyet kölcsön adni, mielőtt ebbe ölöd a megtakarítást.
Idézetet írta: SicTransit - 2015. Február 08. - 21:43:33Tudok egyet kölcsön adni, mielőtt ebbe ölöd a megtakarítást.Persze, hogy van, mert elhalásztad az orrom elől. Ugyanitt nekem is felajánlhatnád a kölcsönadást.
Neked is fölajánlom, de gyorsan, míg el nem cserélem! Idézetet írta: herpa - 2015. Február 08. - 23:06:24Idézetet írta: SicTransit - 2015. Február 08. - 21:43:33Tudok egyet kölcsön adni, mielőtt ebbe ölöd a megtakarítást.Persze, hogy van, mert elhalásztad az orrom elől. Ugyanitt nekem is felajánlhatnád a kölcsönadást.
Olyanom nem volt, ez meg állítólag 2011-es.
Idézetet írta: SicTransit - 2015. Február 09. - 07:58:12Neked is fölajánlom, de gyorsan, míg el nem cserélem! Idézetet írta: herpa - 2015. Február 08. - 23:06:24Idézetet írta: SicTransit - 2015. Február 08. - 21:43:33Tudok egyet kölcsön adni, mielőtt ebbe ölöd a megtakarítást.Persze, hogy van, mert elhalásztad az orrom elől. Ugyanitt nekem is felajánlhatnád a kölcsönadást. Z.!Nem jött be az ultra light, 2013-as sem?