Estét!
Mai:
- Wilkinson Sticky
- Wilkinson penge ( 2 )
- Wilkinson korong szappan / Nive mild krém
- SOC sörte
- Barbon AS
- Nivea ASB
- Nivea men hidr. krém
DFS, bár a szappan csapnivaló ( vagy én vagyok béna ). Muszáj volt feljavítanom második körben a Nivea krémmel.
Neked használ valamit a Nivea krém meg az AS? Bevállt? Nekem a krémmel az a tapasztalatom, hogy amíg az arcomon van addig ok, viszont amint beszívja a bőröm, mintha semmit nem kentem volna rá előtte. Egyszer vettem belőle, de többet nem fogok. Szerencsére lassan elfogy
Viszont hasonló árban a Naturlandos Körömvirág krém hibátlan. Hidratál és regenerál, gyorsan és sokáig. Az AS is hasonló nekem, mint a sens krém, bár annak az illata tetszik, csak nekem már ez a nagyon lightos kategória, de jó. Viszont azt vettem észre, hogy nem valami tartós az sem. Viszont múltkor már nagyon éreztem, hogy kéne vmi hidratálás, a Niveaval már feleslegesnek éreztem kísérletezni, így loptam a párom Vichy arckéméből, ez viszont valami nagyon durva! Egy vékony réteg és egy napra minta kicserélték volna az arcomon a bőrt. Igaz, hogy kokain árban van, de kiváló. Van belőle férfiaknak AS is, elviekben novemberben kapok egyet születésnapomra a 'zasszonytól, sztem rájött, hogy így mindketten jobban járunk
Nagyon kíváncsi vagyok.