Na ma magamra eresztettem a
szörnyet a pitbullt (r41 '11), akitől mindenki fél, de ha megsimogatod akkor rájössz, hogy nem is harap:
A sok hozzászólásnak köszönhetően tisztelettel álltam hozzá. Kapott egy méltó pengét (NOS zöld astra), elegendő mennyiségű pretörcsizést és óvatos de magabiztos vágásokat.
A súlyát valamivel többnek érzem mint a tech vagy a műanyag L111. Lehet, hogy csak beképzeltem, de valamiért többnek tűnik. De pont annyival csak, amennyi elég ahhoz, hogy kb csak saját súlyát használva megborotváljon és nekem csak vezetni kelljen a mozgást. Ebből kifolyólag elgondolkoztam egy grande nyélen majd ha már profi leszek.
Egy kört mentem csak az épségemet megtartván, de egy WTG körrel pont elértem azt a SAS állapotot (csak, hogy menőzzek, hogy múltkor megjegyeztem legalább egy betűszót
), ami bőven elég ha napi szinten borotválkoznék.
Lényeg a lényeg, hogy ha óvatosan bánik vele az ember és nem nyomja akkor nagyon egy alapos
kezesbárány munkaeszköz ami elvégzi a dolgát úgy ahogy kell és nem finomkodik ha béna vagy. Na nem mintha én lennék a nagy profi az alig egy éves DE karrieremmel, de egyelőre úgy érzem, hogy ha figyel az ember akkor nincs ezzel a készülékkel semmi baj. Legközelebb (vagy az után) letesztelem a két körözést is rajta.