Megint túl sok a növény. Az örökzöld levelek nem harmonizálnak kellőképp a sárgás ősziekkel. Túl nagy a kontraszt, nem eléggé finom a átmenet. :trollface:
Idézetet írta: Galambos Tarzan - 2015. November 05. - 16:24:27Megint túl sok a növény. Az örökzöld levelek nem harmonizálnak kellőképp a sárgás ősziekkel. Túl nagy a kontraszt, nem eléggé finom a átmenet. :trollface:Csinálnál egy jó képet nekem amin ezek a hibák nem szerepelnek?
Nekem inkább az fura, ahogy az AS üveg el van vágva a képen. Vagy lenne rajta egészen, vagy lenne még inkább a sarokban. De nem értek hozzá szóval
Bocs, nem az nem tetszik, hogy le van az AS üvegből vágva. Hanem hogy így van levágva. A "válla" még látszik, lenyakazva lett.Amúgy szerintem fain, szóval kedved ne szegje semmi, kár hogy nincs több ilyen SOTD manapság.
Filarmonica Muleta 6/8 - Simpson Chubby 2 - CE Santalwood shaving soap - Antigua Barberia AS
Van fotós topik. Sztem nincs azzal baj ha mki véleményt nyilvánit. Aztal inkább hogy kép mint olyan kihaló állatfaj.