Story: Asszonykámnak vettem egy karácsonyi Manna ajándékcsomagot és ha már a webshopon jártam gondoltam kielégítem új hobbimat is, úgyhogy magamhoz szólítottam egy "Cédrus ápoló csomag férfiaknak" pakkot ami tartalmaz egy cédrus "borotvaszappant" és egy cédrusos ASB-t. Hiba volt...
Pre: Mannaszappanos langyosvíz
Pamacs: DM szinti
Szappan: Manna cédrus, Figaró
Borotva: EJ CW Barley
Penge: Derby @3
Utána: Timsó & Axe Black AS & Manna cédrus ASB
Módszer: WTG & XTG
Eredmény: Halál és pusztulat.
Ez a szappan maga a megtestesült gonosz.
Kikeveréskor jóféle fullos habot ad, ami az arcra felvíve lefolyik, felszívódik, eltűnik. Háromszor négyszer végigmentem az arcomon, hátha megmarad, de nem. Ettől függetlenül az arcot égeti/fagyasztja, valami kegyetlen módon. Gondoltam OK, velem nem b*szik ki. Szappan félrerak, arc lemos, Figaró kikever. Még mindig éget, nagyon. Gondoltam semmi gond, legalább extra puhítással állok neki. Figarót felkenem, de a helyzet egyre csak rosszabbodik. A második kör végére már mintha szétvagdaltam volna magam annyira éget... Pedig nem, ez egyszerűen a brutális cédrus/eukaliptusz illóolaj "jótékony" hatása. Timsó, AS, eltűnik egy kicsit a csípés. Na, jó, gondoltam ha már megvettem nézzük meg az ASB-t is. Nagyon (-nagyon!) darabos, dörzsölöm a két kezemmel, egész használhatóra olvad. Lekenem vele az arcomat és visszatért az égető-csípő érzés. Mintha ezer izzó tűvel szúrkálnák az arcomat... Az ASB-t nem nagyon tudja beszívni az arcom, csak éget/fagyaszt/csíp és brutálisan zsíros és tapad a cucctól. Egy óra elteltével is csíp még. Ennyit a Mannáról. A "borotvaszappan" mostantól kézmosószappan, az ASB-t lehet hogy újrapróbálom majd még nyáron, ha majd tényleg nagyon meleg lesz.
Konklúzió:
Kézműves borotvaszappan = Benke Erika
semmi más.