Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2298241 alkalommal)

Nem elérhető LordLoss1100

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #16545 Dátum: 2015. December 16. - 22:11:22 »

Második borotválkozásom ezzel a késsel, a hosszabb kihagyás után bátrabban által a dologhoz, nagyon szépen leszedte, amit le kell szedni, és olyan érzésem van, hogy full hollow fan leszek :D
a többi kelléket is megtaláljátok a fenn látható képen, akokkal kapcsolatban kérdésem lenne, hogy a tapasztaltabbaknak mi a véleménye?(a szappanról és a pamacsról)
Hamilton 6/8, Wostenholm & Sons: IXL The Celebrated 6/8, Robert klaas 4/8  veterán, Mühle R41 2013, Slim Z3 Twist

Nem elérhető Mürón

• Törzstag
« Válasz #16546 Dátum: 2015. December 16. - 23:02:58 »

- Ben Hur slant + kék Astra
- barbonos sörte
- Maca Rot krém
- STR8 as

Nem túlságosan agresszív, de nagyon alapos borotva.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #16547 Dátum: 2015. December 17. - 08:59:05 »
A szappan nagyon nem jó kategória, fürdeni elmegy, de borotválkozáshoz való habot nem könnyen ad, ha ad egyáltalán.

a többi kelléket is megtaláljátok a fenn látható képen, akokkal kapcsolatban kérdésem lenne, hogy a tapasztaltabbaknak mi a véleménye?(a szappanról és a pamacsról)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #16548 Dátum: 2015. December 17. - 22:16:04 »
Gillette NEW SC
 Razorock Plissoft
 Saponificio Varesino 70th

Utobbi illat tenyleg megegyezik az Acqua Di Gio-val.
Huhh, de jó hogy nem rendeltem. Pedig rágódtam rajta sokãig, de ez az illat nálam nem pálya.

En 20-as eveimben rajongtam erte, de valtoznak az idok. Ugyanakkor nem bantam meg es hamarosan uj SV koveti.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #16549 Dátum: 2015. December 17. - 22:22:44 »

Razorock SLAB
 Razorock Plissoft
 Strop Shope Barbershoppe
 Soap Commander Vision

Plissoft pamacs, 10 dodoert, robosztusabb nyel mint az eredeti Plisson-on, ugyanaz a minosegu koteg kicsit felturbozva. Nem hosszabb , csak tomotteb ezaltal gerincesebb. Nem talalkoztam meg puhabb pamaccsal.

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #16550 Dátum: 2015. December 17. - 22:27:39 »

Második borotválkozásom ezzel a késsel, a hosszabb kihagyás után bátrabban által a dologhoz, nagyon szépen leszedte, amit le kell szedni, és olyan érzésem van, hogy full hollow fan leszek :D

A pamacsot nem hasznaltam , olyan Semogue-osan nez ki csak mintha megtepkedtek volna. A szappant az minden idok legsz..abb termekei kategoriaba sorolnam szemelyes tapasztalataim alapjan.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #16551 Dátum: 2015. December 17. - 23:42:19 »
Piros Amigo
Balea szinti
LongFeng DF813 (Yuma klon)
Kek Astra
Avon ProSport AS

P&P Yuma cikke ota akartam egy ilyet. (Jo, en az iden olvastam, szoval a Yuma-rol lecsusztam reg)
Eloszor rosszat kaptam Kinabol (muanyag tto), de masodik nekifutasra jo eladot valasztottam, rajottem melyik lesz tenyleg a Yuma klon a leiras szerint is.
Penget rendesen be kell allitani, de ez egesz gyorsan ment. Kitolja rendesen, raadasul nem teljesen egyforma a fej ket oldal ive. Agressziv joszag de jol sikerult az elso talalka.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #16552 Dátum: 2015. December 18. - 07:35:00 »
Bond Fresh krém
Bluebeard's Revenge Doubloon
blue Personna
Yuma
víz
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető orultspanyol

• Törzstag
« Válasz #16553 Dátum: 2015. December 18. - 10:53:05 »
Két kör törcsizés, alatta 100 kör fenegetés, Omega sörtével habosított zöld proraso tubusos, a friss ropogós Pradat Brun 6/8-dal szőrtelenítés, a pofácskám kezelése pedig Barbon AS-sel.

Nem bántam meg, hogy az r41-et cseréltem késre. SŐT! Hiányzott a bicskás borotválkozás, és nagyon jól is esett most. A késsel - hiába volt viszonylag régen a kezemben - szerencsére magabiztosan tudtam bánni, így két körből sem tudtam ártani magamnak. A bicska pedig nagyon jó, jobban szimpatizálok vele, mint az 5/8-os sheffielddel amim volt. Nem azért, mert nagyobb, hanem valahogy sokkal stabilabban áll a kezemben és jobban tetszik a súlya. Azon kívül rájöttem, hogy a full-holló fétisem is bullshit, tökéletesen elvoltam ezzel a késsel is, ami ha jól emlékszem half-quarter.
I will be the change I'm seeking, manifest the words I'm speaking. ||| shallam.hu

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #16554 Dátum: 2015. December 18. - 22:53:39 »
Kalandvágyból, meg utazós tartaléknak vettem egy csomag BIC hárompengés eldobhatóst, és ma használtam is:

Wilkinson stick maradékreszelék
Hans Baier borz
BIC hárompengés eldobhatós
Yves Rocher sensitive ASB

Az eredmény meglepően sima, de a szükséges nyomás miatt nyakrészen némiképp irritált.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #16555 Dátum: 2015. December 19. - 20:52:43 »
:borotva: :borotva: :borotva: :borotva: :borotva: :borotva:

Gillette Slim adjustable/Rotbart - Simpson Chubby 2 - Mondial Tobacco green shaving cream - Jóvan musk AS

Jó rég volt kép, sajnos beszippantott a munka. Jó kis borotva ez is, megtartok egyet belőle:)

A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #16556 Dátum: 2015. December 19. - 21:02:50 »
Ilyen invisible állványt merre lehet kapni?

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #16557 Dátum: 2015. December 19. - 21:08:07 »
Ilyen invisible állványt merre lehet kapni?
Crabtree Evelyn christmas potpourri.:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Jack Ward

• Törzstag
  • Mr. Cobra
« Válasz #16558 Dátum: 2015. December 20. - 12:20:41 »
Ma reggeli borotválkozás:

-Lord S625-ös helyett Mühle R89-es.  /A Lord csavarmenete beadta az unalmast, ha valaki tud pesti boltokat, ahol tudnék venni személyesen így karácsony előtt,megköszönném.  :)  /

-Derby borotvahab

-Noname ecset /Barbonnal csomagban volt ajándékként/

-Figaró arcvíz

-Kék Astra szűzen 

A penge jól hasított és nem kellett rohannom se.   :hat:
You're the disease and I'm the cure.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #16559 Dátum: 2015. December 20. - 12:23:10 »
Jó rég voltál erre. :handshake:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici