Ma reggel: Fatboy, Astra SP, Proraso piros tubusos krem, Omega 10048 MegalomanMalacSorte, D.R. Harris szantal AS.
3 kor, ennyire meg nem lettem sose megborotvalva. Ever. Es ennyire nem csipett meg AS sem. Mindjart leirom miert.
B&B-n nemreg ment egy korkerdes, kb. ugy szolt, hogy min mulik a jo borotvalkozas. Jottek is a kommentek. Termeszetes, hogy nemcsak az kulonbozott mindenkinel, hogy a szappan, pamacs, penge vagy borotva volt szamara a legdontobb, hanem az is, hogy ki mit ert jo borotvalkozason. Mindegy is, ugyse az volt a cel, hogy kideruljon a megkerdojelezhetetlen igazsag, vagy eloalljon minden rekvizitumbol "A" legeslegjobb. Plane egy olyan forumon, ahol minden harmadik hozzaszolas vegen ott van, hogy YMMV.
Ennek ellenere hozzaadnek a fenti gondolatmenethez egy meg nem emlitett szempontot: vilagitas es tukor.
Szallodaban vagyok, ahol jellemzo furdoszobai felszereles egy ilyen homoru, vilagitos es nagyitos tukor:
Ikeas, kisarasz atmeroju hasonlo tukrom nekem is volt, igazan sosem ertettem mirt jobb, mint a mosdo folotti szep nagy ambar lapos tukrom. Hat ez kb 30 centi atmeroju, akkorat nagyit, hogy ihaj, 3 kor borotvalkozas kozben is vegig ezt hasznaltam, (Fatboy 6-os allason mindharom korben) majd a vegen, ha a nagyito felfedett meg par mikronnyi otthagyott szorszalat, hat annak is nekimentem.
Ha letezik tokeletesen hatekony borotvalkozas, ez az volt. Csak az AS buntetett utana piszkosul.