Salve!
Ha már a mai borotválkozás a téma, akkor örömmel jelentem, hogy csatlakoztam a DE-s társakhoz.
Hosszúnak tűnő és türelmetlen várakozás után ma megérkeztek a kezdő készlet utolsó tagjai is és végre kipróbálhattam eme erőssen maszkulin élvezetet.
A forró zuhany kellően lelazító volta után a pamacsolás maga a menyország. Ráadásul a szantál illata kellemesen nyugtató, bár a krémben van valami pezsdítő is egyúttal. Az IKEÁ-s kübli meglepően jónak tűnik a habosításra, bár azt meg kell valljam összehasonlítási alapom egyenlőre nem nagyon van.
A Mühle R41 Feather pengével harapós kis jószág. Első használatra úgy éreztem lehetne kicsit vaskosabb a nyele, de azért szeretni fogjuk egymást. Ugyan sokszor elolvastam a szörnövekedéssel ellentétes irányba nem borotválunk kitételt, de mindenki a babaposi simaságra hajt, így második körben megtettem ...
... mert megérdemlem. Még jó hogy a párom nem volt itthon, tutira mentőt hív.
))
Szerencsére a hideg víz és a timsó csodákra képes. Utána kicsit pihentettem az arcom majd átadtam magam a RUM BAY érzésnek. Tiszta karácsony. Na, hát ilyen volt a mai és az első.
Pax,
P