Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2299339 alkalommal)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #1860 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 20:35:00 »
Fonti gratulálok!
És egyuttal szeretném megkérdezni, milyen hosszú az élszallaga a Buddel-nek?

Nem elérhető P

• Új tag
  • *
« Válasz #1861 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 20:58:06 »
Salve!

Ha már a mai borotválkozás a téma, akkor örömmel jelentem, hogy csatlakoztam a DE-s társakhoz.  ;D
Hosszúnak tűnő és türelmetlen várakozás után ma megérkeztek a kezdő készlet utolsó tagjai is és végre kipróbálhattam eme erőssen maszkulin élvezetet.

A forró zuhany kellően lelazító volta után a pamacsolás maga a menyország. Ráadásul a szantál illata kellemesen nyugtató, bár a krémben van valami pezsdítő is egyúttal. Az IKEÁ-s kübli meglepően jónak tűnik a habosításra, bár azt meg kell valljam összehasonlítási alapom egyenlőre nem nagyon van.
A Mühle R41 Feather pengével harapós kis jószág. Első használatra úgy éreztem lehetne kicsit vaskosabb a nyele, de azért szeretni fogjuk egymást. Ugyan sokszor elolvastam a szörnövekedéssel ellentétes irányba nem borotválunk kitételt, de mindenki a babaposi simaságra hajt, így második körben megtettem ...  :crazy: ... mert megérdemlem. Még jó hogy a párom nem volt itthon, tutira mentőt hív. 8)))
Szerencsére a hideg víz és a timsó csodákra képes. Utána kicsit pihentettem az arcom majd átadtam magam a RUM BAY érzésnek. Tiszta karácsony. Na, hát ilyen volt a mai és az első.  :borz2:

Pax,
P
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 26. - 21:29:01 írta P »
Az élettel nem az a baj, hogy nem elég hosszú, hanem, hogy nem elég széles.

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #1862 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:04:06 »
Ugyan sokszor elolvastam a szörnövekedéssel ellentétes irányba nem borotválunk kitételt, de mindenki a babaposi simaságra hajt, így második körben megtettem...

Kikérem magamnak, én ugyan nem hajtok rá!   :crazy:

Mondjuk nagyon kisebbségben vagyok ezzel, sőt, lehet, hogy az egyetlen. Ebben a topikban legalábbis tényleg a babapopsi a leggyakoribb kifejezés...   :evil:

Amúgy meg gratula és hajrá! Bátor dolog volt elsőre Featherrel kezdeni!

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1863 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:24:31 »
Fonti gratulálok!
És egyuttal szeretném megkérdezni, milyen hosszú az élszallaga a Buddel-nek?

Köszi! ..de még ne igyunk előre a Buddel bőrére, aminek az élszalagja 55 mm.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1864 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:33:50 »
Mondjuk nagyon kisebbségben vagyok ezzel, sőt, lehet, hogy az egyetlen. Ebben a topikban legalábbis tényleg a babapopsi a leggyakoribb kifejezés...
Néha megcsap a kísértés, de én is leszoktam róla... TÖbb kárt tett, mint amennyit megért  :sör:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1865 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:34:58 »
Fonti!

Én szavaztam, rád, de akkor már szeretném elmondani  :evil: , hogy ennél - szerintem - neked már voltak nagyságrendekkel is jobb képeid!  :sör:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1866 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:37:35 »
Köszi. Van ugyanis egy 8/8-os, valószinűleg soha nem használt késem amin a fejtől 2 cm-re van egy csúnya repedés. 2 lehetéség lenne: leszedni a szélességéből, de akkor max 5/8-ad lenne és még mindig megvan a veszélye hogy továbbreped, vagy a repedésnél levágom és marad egy bő 6cm-es élszalag. Nekem eleve a 2-ik változat volt szimpatikus.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1867 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:41:26 »
Köszi KunEmber! Nem tehetek róla, hogy ezt a sz@rt válogatták be. Bár ezen a jelzett héten - és egyáltalán a Badgerre addig - összesen három képet tettem fel és így nem volt könnyű dolga az ottani zsűrinek.  :fetreng:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #1868 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:44:37 »
De ez nem fotó, hanem legszebbborotva-pályázat, nem? ;)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1869 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 21:48:42 »
Hát igen, "kedvenc borotvám" megjelenítése inkább és tulajdonképpen, ha egyáltalán megnyerem a nagy heti versenyt, az inkább Gábor (Buddel) - de főleg a TI - érdemetek.  ;)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1870 Dátum: 2011. Szeptember 26. - 22:17:10 »
Hát igen, "kedvenc borotvám" megjelenítése inkább és tulajdonképpen, ha egyáltalán megnyerem a nagy heti versenyt, az inkább Gábor (Buddel) - de főleg a TI - érdemetek.  ;)
@ fonti @ed :

így már mindjárt más :)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1871 Dátum: 2011. Szeptember 27. - 08:13:36 »
Lemaradtam valamiről? Nekem még a "The Celebrated" Wade rémlett, mint kedvenced.

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #1872 Dátum: 2011. Szeptember 27. - 08:21:41 »
Lemaradtam valamiről? Nekem még a "The Celebrated" Wade rémlett, mint kedvenced.

Mé'? Több kedvence nem is lehet? ;D
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

FBP

• Vendég
« Válasz #1873 Dátum: 2011. Szeptember 27. - 08:22:09 »
Az alsó vacak Filarmónica 1 szavazatot sem kapott  :evil: Ez mekkora genyóság...szegény tulaj most rosszul érezheti magát, hogy többszáz dollárt ad egy borotváért és nem kap érte semmiféle elismerést, még egy Mühle R89-es is megveri  :crazy:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1874 Dátum: 2011. Szeptember 27. - 08:29:25 »

Igaz! Meg több is nekem. Van is! ...de a hét 7 napból áll én meg csak vasárnap, kedden és csütörtökön borotválkozom. Általában. Hogy miért? Csak.  Így aztán három került náluk sorra. ;D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici