Bár nekem a 24-es pamacsok tökéletesek, de terveztem beszerezni egy nagyobbat. A múltkori aliexpress akciónál nem bírtam tovább és megvettem a régóta nézegetett nyelet egy 28-as szintiborz köteggel a VIGSHAVING-től. A vásárlásnál feldobta, hogy 15 dolcsi felett 2 dolcsis akciós kupon jár, ezért a 14,98-as pamacs mellé betettem egy Merkur klón fejet is, ami így 84 centembe került. A feladással sokat tököltek, de aztán maga a szállítás 9 nap volt csupán.
A pamacs minőségben némileg alatta marad a Yaqinak, de a nyél szerintem nagyon szép. A köteg is gyengébb mint pl. a Yaqi Tuxedo, kicsit fura műanyag szaga volt és hullott is belőle pár szál, de azért teszi a dolgát becsülettel. Tálban habosításhoz szuper, arcon habosításhoz szerintem nem terül eléggé.
A Merkur fejre nagyon kíváncsi voltam rég, hogy jogos-e a párhuzam a 89-es fejjel. Nekem viselkedésre nem tűntek hasonlónak, persze nekem mindkettőből csak klónom van és nem gyári darabok, talán ez is közrejátszik. A 15C nyelével csináltam gyakorlatilag egy 33C-t belőle és izraeli Personna ment bele. Jó hangja van, de nem igazán alapos, talán a szöget sem találtam még vele. Többször kellett néhány helyen átmennem a jó eredményért, néhol némi irritációt is okozott, de összességében azért nem volt rossz...