Cella Milano mandulás borotvakrém
Yaqi Ruby szintetikus 24 mm-es pamacs
Mühle Traditional R89 Twist borotva
Feather New Hi-stainless borotvapenge
Old Spice Wolfthron after shave
Ez a mandulás borotvakrém egy álom! Visszafogott az illata, de a működése az fantasztikus. Jó siklást biztosít, megfelelően puhít és a borotválkozás utáni érzés is jó. Egyáltalán nem szárít. A pamacs Édesapámé, de eladás előtt még gondoltam kipróbálom (Elad-ban megtaláljátok), mivel nekem egy 26 mm-es Yaqi Red Marble szintetikus pamacsom van, amit kedvelek. Hát ez a kisebb nem nyerte el a tetszésem. Lehet valamit én rontok el, de véleményem szerint arcon habosításra nem alkalmas. Elég tömött, és gerinces, ellenben rendkívül puha szálvégei vannak. Nagyon finom kis pamacs, de a 26 mm-es testvérét nekem jobb használni. Az esztétika azonban pazar, nagyon szép pamacs. A Twistbe töltött Feather-t szerintem itt mindenki ismeri, nagyon jó, részemről ajánlott penge. Az R89-be kiválóan illik, és kell is, mert ez a készülék elég trehány. A Mühle Traditional szériából megvolt a három részes R89 és R41, de nem volt szimpatikus, mert fej nehéznek tűnt, és nem tetszett, hogy a nyél könnyű üreges. Mellesleg jól jött volna az a +1-1,5 cm amit a Twist megad. A nyél itt hosszabb, vastagabb és nehezebb, ami jót tesz a balansznak. Nem mellesleg sokkal szebb, mint a hagyományos három részes kialakítás. A szappanhoz nincs igazán illő after shave-em, talán csak a Tonino Lamborghini Mitico-ja menne hozzá, ami nagyon hasonló a Jean Paul Gaultier Le Male illathoz, csak kissé füstösebb. Szóval a Mitico-t azért vetettem el, mert erre az édes-füstös illatra nem igazán vágytam az elmúlt napok hősége után, így az Old Spice mellett döntöttem, ami nagyon gyümölcsös, citrusos, édes narancsos, kicsit pézsmás illatú. Dobtam bele pár mentol kristály, így egy igazán pezsgő, üdítő koktéllal zártam a szeánszt.