Sziasztok.Sajnos egy ideje nem tudtam ránézni a fórumra ezért elnézést, viszont ez idő alatt egész belejöttem a gyakorlásba késes borotva terén már egész jól sikerül a hab keverés is, és... hozott a postás egy jó kis yaqi szinti pamacsot melyről az alábbi sorokban írnám le első használat, és benyomás eredményét.
Azzal kezdeném, hogy nem vagyok régi motoros a témában. Úgy kb. 2-3 hónapja kattantam be hogy nekem kell egy borotvakés és én hagyományos módon akarok borotválkozni. Bár a hab keverés egyre jobban megy, de még van mit tanulnom így a hab keverés és állag tekintetében nem leszek mérvadó szerintem. Na de a termék (szubjektív vélemény következik ). A pamacs kinézete nekem nagyon bejön súly tekintetében inkább nehéznek mondanám de nekem tetszik. Fogása kellemes kézre áll nem kényelmetlen. A pamacs kellően tömött és merev. A másik pamacsom egy Hjm vaddisznó szőr pamacs. Ahhoz képest sokkal merevebb tömötebb, és én puhábbnak is érzem a bőrömön kellemesebb érzés volt. Volt egy illata/szaga amit nem tudnék leírni nekem nem volt se kellemetlen se büdös olyan.... szinti szag 😊. A szappan egy fehér proraso volt. Könnyen felszedte a szerintem kellő mennyiséget, szépen habosodott és nagyon kellemes érzés volt a bőrömnek a pamacsolás. A másik pamacshoz képest érzetre puhább és teljesen más a víz szükséglete erre rá kell éreznem majd. Összegezve kellemes kényelmes borotválkozás volt vele. Nem bántam meg a vásárlást másnak is ajánlom