Az elmúlt 4 évben csak DE borotvát használtam. Ahhoz képest, hogy a legtöbb ember ódákat zeng, hogy kevesebb irritáció, meg benőtt szőrszálak problémájának teljes eltűnése. Hááátt...
Én pont, hogy attól szenvedtem, hogy mindegy milyen DE-t használtam agresszivitásban R89-től R41-ig, mindig szenvedtem az irritációtól és a szőrbenövéstől.
Az elmúlt kettő hétben visszatértem a korábbról megmaradt hárompengés eldobható reluxára. Tény, hogy nem tudok vele egyenlőre BBS-t elérni, de azt kell mondjam, hogy teljesen megszűnt az irritáció, a szőrbenövés, a szőrtüsző gyulladás.
Ennek a műanyag vacak reluxának nulla varázsa van, hiányzik a DE, de a borotválkozás után végre olyan a képem amivel meg lehet jelenni. Nincsen kipattogzás, nem piros a bőröm. Pedig ezt a reluxát tényleg nyomni kell, mégsem irritál. Az elkövetkező kettő hónapban még ezt a technológiát fogom használni, ezalatt teljesen elkoptatom a régről megmaradt utolsó eldobhatókat. Utána meglátom, lesz-e kedvem ismét kísérletezni a DE világával.