A karibi álmok megvalósítása, 1000 Forinttal a zsebemben.
Mühle - Rytmo Pure Badger
Balatoni Borotvaszappan - Caribbean Dream
Suavecito - Bay Rum Aftershave
Bowapex Custom Razor - Tengerszem
Steinhart Ocean One GMT (42mm) Ceramic
Zara Matróz karkötő
1000 Ft zsebpénz
A Mühle pamacsa, nagyon szép, nehéz fogantyúval, de még pár hónappal a beszerzés után is kellemetlenül tud szúrni, hiába áztatom. Mérete tökéletes, emlékeim szerint 21mm. nagyon szép habot tud készíteni. Az elején volt dögszaga, most meg ugye még mindig nem érzek illatokat.
Ezt a szappant még anno Daraki Zoltánnal cseréltem, azóta sem bántam meg. A Balatoni szappan fantasztikus, ez az illat mennyei (már amire emlékszem). Erős fahéj illata van, egy kis rummal, szegfűszeggel. Fantasztikusan puhítja a szűrt, ápolja a bőrt, nem csíp, nagyon kevés anyagból kiváló minőségű hab keletkezik. Ez a szép széles tartó pedig nagyban segíti a megfelelő mennyiségű anyag felpamacsolását. Csak ajánlani tudom Giricz Zsuzsanna termékét, első osztályú.
Székely András-t tényleg ki kell tiltani egy kis időre. Persze csak viccek, mert András nagylelkű vendégszerető ember. Csak fertőzi itten a jónépet az új borotválkozós cuccokkal. Asszony meg örjöng a háttérben. Az after shave-ből én is tőle kaptam mintát és már meg is lett rendelve. BORZASZTÓAN finom illat, igazi karácsony illat, a szappant tökéletesen kiegészíti. Csíp, mint a veszedelem, de NAGYON jó a bőrnek. És Andrástól kapott minta belekerült egy gőzös hajó mintájú csatos üvegbe, stílszerűen.
A kést láthattátok már párszor, csak egy kört mentem vele, 3 napos borostát simán lekaszált. A nyelének a mintázata eszméletlenül szép élőben. Nekem mindig a tengerfenék találkozása az óceánnal jut eszembe. Ráadásul a kék átlátszó anyagban, nagyon finom apró csillámok vannak, mint amikor a kéklő tengerben felkavarod a fehér homokot.
Az órát idén 5 éve kaptam páromtól, azóta a nagyító le lett cserélve Hantos Úrnál, mert eredetileg 0,5x-es nagyítású volt, most 2,5x-es. Szeretem, bár több idő kell neki, hogy felhúzza az ETA 2893-2 Elaboré szerkezet magát, de maga az óra nagyon kényelmes méretű és kialakítású. Egyébként viszonylag pontos is, havi +/-10mp-et produkál. Sajnos csak szimpla C3-as lume van rajta, mely szemben a BGW9-el, sokkal gyengébb és kevésbé tartós a fénye. A szíja is kényelmes, bár lehetne a 4mm vastagság helyett 3mm. A kerámia lünetta menő, de sokszor nehezen leolvasható. Vegyetek nyugodtan Steinhart-ot, nem bánjátok meg. Ár-érték arányban egy kiváló választás.