Üdv!
A mai borotválkozásom a következő volt:
Pre: melegvíz
coca pamacs
barbon krém
Lord L6
Captain penge
Hidegvíz+barbon after (a kettő együtt amúgy hülyeség?
)
Tényleg rájön az ember, hogy amit sok ember ír, az vagy spam, vagy valószínűleg tényleg igaz, jelen esetben az, hogy a borotválkozás egy játék, pengék, krémek/szappanok, pamacsok, készülékek próbálgatása. Hát én ebből még csak a pengét, és a krémet tudtam váltogatni, de ugyebár ezzel is rengeteg lehetőség van. Vízmennyiség, habosítási módszerek, penge szöge, stb.
Amióta megkaptam a kezdő szettemet (köszi még egyszer ed!) egy bögrében habosítottam, volt is hab, de valahogy más volt mint ami a patronból jött, nem volt olyan tömött, vizesebb volt, kilátszódtak a szőrszálak alóla. Aztán egy hete hirtelen felindulásból egy liter zsilett mak3 gélt fújtam a pamacsra, és ezzel is szintén olyan habot kaptam, mint anno, persze sokkal egyenletesebben elosztva az arcomon.
Ennek megörülve (mondván nem a pamacsom a szar, amire eddig gyanakodtam) kipróbáltam egy kicsit több krémmel, és láss csodát, gyakorlatilag elértem sőt, túl is tettem a palackozott hab minőségén. Az esethez hozzá tartozik, hogy arcon habosítással kezdődött ez az egész, szóval bögrében még nem próbáltam ki a krémet, de valószínűleg csak a mennyiséggel volt a baj.
A mai eredmény: 3 kör (nyakamon csak 2), és egy egyenetlenség kisebb mértékű levágása, ami miatt megbántam, hogy nem mentem még el timsót venni, de egy kis tamponálással sikerült megelőzni a vérfürdőt.
Egy mondatban összefoglalva köszönöm az oldal működését, egy olyan hobbira találtam rá, ami feldobja a mindennapokat