Mai késelés: megtörtént az áttörés!
Hardver mint eddig, a habot most Denim krém adta - nekem ez a legmegbízhatóbb.
Alaposság: mint egy rosszabb DE - maradt pár majomsziget, jellemzően az állcsont menti részt nem érem el sehogyse, és az orrom alatti ATG akadozik még.
Kíméletesség: mint egy közepes DE - az eddigiekhez képest elhanyagolható irritáció,
a nyakamon megtaláltam a megfelelő szögeket - inkább a simítás, mint a meredekebb jött be, de most már könnyebben ment, mert a kezemben volt a mozdulat.
A pofarészemen történt csak egy vízszintes megcsúszás, ami egy pici vágással járt, de egyébként sehol semmi vérzés!
Határeset volt, hogy bevállaljam az "alkoholizálást" (bay rum), de végül maradtam a Proraso ASB-nél most még.
A pár nappal ezelőtti aggódásom, hogy életlenedik a borotva, alaptalannak bizonyult - most, hogy már nem az köt le, hogy jaj meg ne vágjam magam, meg jaj csak a nyakam ne pirosodjon, hanem végre kezdhettem rágyúrni az alaposságra - most kezdtem csak el igazán értékelni, hogy ez bizony éles, jenessanyi jó munkát végzett!
A sebességemen még van mit növelni, habár az általam eddig próbált olcsó krémek közül a Denim adja a legtartósabb habot, most még ez is kiszáradt néhol.