Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2302357 alkalommal)

FBP

• Vendég
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #2355 Dátum: 2011. November 16. - 13:20:36 »
Rotbart! Akkor ha avatar-ként szólsz be a neten, az nem bűntetőjogi kategória?  :evil:

Fonti! De láttam, illetve csak erről tudtam, ami "avatar"...nekem annyi maradt meg belőle, hogy kék benga lények küzdenek az igazságukért hosszú órákon keresztül, meg hogy a kamu 3D-től megfájdult a szemem és a fejem. Ezek után ne kívánd tőlem, hogy pontozzam ezt a filmet  ;D

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #2356 Dátum: 2011. November 16. - 13:25:12 »
fbp- vagy nézd meg a nagyon hasonló Apocalytico-t... (az szerintem 1000szer jobb, mint az Avatar, nagyon hasonló mondandóval), mert ezek szerint nem értetted a mondandóját!  :sör: Nem a kék lények a lényeg!

FBP

• Vendég
« Válasz #2357 Dátum: 2011. November 16. - 13:30:59 »
fbp- vagy nézd meg a nagyon hasonló Apocalytico-t... (az szerintem 1000szer jobb, mint az Avatar, nagyon hasonló mondandóval), mert ezek szerint nem értetted a mondandóját!  :sör: Nem a kék lények a lényeg!

Kösz Penge, de nem gerjedek az ilyenekre (ezt a kék lényest is barátok unszolására néztük meg)...inkább megnézem még1x mondjuk az Aaltra-t  ;D

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #2358 Dátum: 2011. November 16. - 13:34:38 »
fbp- csak a mondanivalójuk hasonló, az Apocalyptico valós megtörtént történelmi eseményt ábrázol elég hátborzongtató módon. Szerintem az elmúlt 5 év legjobb filmje..
http://www.youtube.com/watch?v=8eE1hxj1yzU

FBP

• Vendég
« Válasz #2359 Dátum: 2011. November 16. - 13:40:03 »
Penge - az Aaltra meg nem valós, nem megtörtént eseményt ábrázol, ellenben hasfájásod lesz a sok röhögéstől  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=1qW354RA1WI

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #2360 Dátum: 2011. November 16. - 13:54:09 »
Apocalyptico valós megtörtént történelmi eseményt ábrázol elég hátborzongtató módon
Haverommal néztem, mert az asszony nem néz ilyen ütős filmet...
...mellettünk egy öregasszony (gondolom a Passio miatt jött) 20 percig takargatta a szemét, majd sietve távozott.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
« Válasz #2361 Dátum: 2011. November 16. - 14:10:43 »
fbp- nekem elég néha téged itt végig olvasgatnom és egyből derülök. (A hasfájást mellőzzük.)
Azért javaslom, hogy nézd meg az Apocalyptot legalább egyszer, legalább addig hagyjuk, hogy valaki beírjon valami szépet a MAI borotválkozás rovatba!  ;D  :sör:   

FBP

• Vendég
« Válasz #2362 Dátum: 2011. November 16. - 14:13:42 »
Penge, ne OFF-oljál!  :crazy: :fetreng: :sör:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2363 Dátum: 2011. November 16. - 14:25:38 »
Egész Allianz-os lett a kisképed:

Ennek megfelelően módosítást végeztem a profilomban, csak ma, csak nektek  :sör:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #2364 Dátum: 2011. November 16. - 21:51:27 »
Mai késelés: megtörtént az áttörés!  :borz1:

Hardver mint eddig, a habot most Denim krém adta - nekem ez a legmegbízhatóbb.

Alaposság: mint egy rosszabb DE - maradt pár majomsziget, jellemzően az állcsont menti részt nem érem el sehogyse, és az orrom alatti ATG akadozik még.
Kíméletesség: mint egy közepes DE - az eddigiekhez képest elhanyagolható irritáció,  :borz1: :borz1: :borz1: a nyakamon megtaláltam a megfelelő szögeket - inkább a simítás, mint a meredekebb jött be, de most már könnyebben ment, mert a kezemben volt a mozdulat.
A pofarészemen történt csak egy vízszintes megcsúszás, ami egy pici vágással járt, de egyébként sehol semmi vérzés!  ;D

Határeset volt, hogy bevállaljam az "alkoholizálást" (bay rum), de végül maradtam a Proraso ASB-nél most még.
A pár nappal ezelőtti aggódásom, hogy életlenedik a borotva, alaptalannak bizonyult - most, hogy már nem az köt le, hogy jaj meg ne vágjam magam, meg jaj csak a nyakam ne pirosodjon, hanem végre kezdhettem rágyúrni az alaposságra - most kezdtem csak el igazán értékelni, hogy ez bizony éles, jenessanyi jó munkát végzett!

A sebességemen még van mit növelni, habár az általam eddig próbált olcsó krémek közül a Denim adja a legtartósabb habot, most még ez is kiszáradt néhol.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #2365 Dátum: 2011. November 17. - 07:01:19 »
Weishi nálam is jól működött, semmi gondom nem volt vele  :borotva:

Kövezzetek meg: de a CSEM borotva nekem most a Weishi lenne. Igaz, hogy Toportyáné, de valahogy megoldanám. Hibátlanul működik, akár naponta is tudok vele borotválkozni. Presztízse az nincs a piacon, de nálam már bizony van!
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #2366 Dátum: 2011. November 17. - 07:10:53 »
Jó reggelt uraim:
A mai  :borotva:

- Floid Sandolor Pre Shave Gel
- 23 mm Vie-Long 16510 Silvertip Badger pamacs
- Manantiales de La Toja  Soap
- Fitjar borotválkozó tál
- 7 /8" J.A. Henckels Friodur, stainless steel, square point, fehér ében nyélben
- Kanayama Cordovan #30000
- 2 passes, WTG / XTG
- Floid (spanyol)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Botond

• Törzstag
    • Magyar Pipatórium Fórum
« Válasz #2367 Dátum: 2011. November 17. - 10:00:01 »
Egy Gun Metal Weishi-t tesztelgetek én is, mint nemsokkal feljebb azt emlegettél az éltársak is.
Ez a szuperszpíd koppincsa véleményem szerint,
Jó-jó, de szerintem olyan agresszív, mint egy kismacska miután degeszre zabálta magát.
Adjustable 1-es élbeállítás. Véleményem szerint jó a mindennapi borotválkozáshoz, és új, vagy igen éles pengék kipróbálásához/használatához.
Null irritáció, de legalább(!!!) 3 kör az alapossághoz!  :crazy:
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 17. - 10:06:27 írta Botond »
Gillette Adjustable '67, Feather penge, Dr. Harris - Marlborough

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #2368 Dátum: 2011. November 19. - 20:33:45 »
Ebéd után:

Proraso Pre
Arko rúd (valami krémes dobozba nyomtam bele kettőt)
Omega sörte pamacs (arcon habosításhoz)
Wade and Butcher 7/8" - hollow

4 napos borosta volt az ellenfél. Az Arkot imádom. Az illatát is (proletár-e vagyok?  :crazy:). A WB isten. Hangja zseniális. A 4 napos borosta levágása észbontó élmény volt. A végén egy kis Weleda ASB-t meg kentem magamra. Nem lett volna feltétlenül szükséges. ASB nélkül is 100% elégedettség. Így 101%.

:borz2:
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #2369 Dátum: 2011. November 19. - 21:57:31 »
Szia

Bocsi de nagyon érdekelne hogy az arko rudat hogyan tudtad belerakni, ebbe az edénykébe? nagyon érdekelne  ???
Milyen technikával ? 
Esetleg mikroba raktad bele ?  ???

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici