Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2300752 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #3510 Dátum: 2012. Március 29. - 10:12:28 »
Én sem hajtottam rá. Az csak úgy jön magától.  ;D  Mindig is furcsálltam, hogy a hamburgi "miliomos" barátom ingyen utazhat nálunk.  :fenek:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3511 Dátum: 2012. Március 29. - 10:32:13 »
A barátom csóró tanár volt egyébként Szabadkáról származik. Viszont 100 éve német, és tudjuk a németek mereven betartják a szabályokat, ezért gondolom eszébe sem jutna a törvénnyel szembemenni.  :crazy:  ...viszont láttam már sok nyugati fiatal túristát, akik csodálkozva néztek az ellenőrre, amikor a jegyüket kérte. ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3512 Dátum: 2012. Március 29. - 10:48:24 »
Mondjuk az én csóró barátom azért a nyugdíjából minden évben Thai földön tölti a hideg téli napokat, hogy spóroljon a fűtésen Hamburgban. Én hiába voltam tanár (is), az utóbbi tíz évben csak egyszer tudtam csak a kisebb fiammal átsétálni Esztergomban a Dunán egy sörre, hogy mondhassa a srác, már volt külföldön.  :crazy:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3513 Dátum: 2012. Március 29. - 11:00:22 »
Hamár offolunk és a Thai nyugdíjasok: Idén nyáron kérdeztem a dinnyés csávót az újpesti piacon (amióta odaköltözünk, negyedik éve nála vesszük a dinnyét a szezonban), hogy mit csinál télen. Kissé vonakodva elmondta, hogy ő bizony nyugdíjas, a szezon végén repülőre ül, meg sem áll Thaiföldig, ahol 9 éve építtetett egy házat (1,8 MFt volt mindenestől), és várja a barátnője (ezt nem kötötte az orromra, hogy mennyi volt  :crazy:). Azt mondja, a nyugdíjából vígan megél, ott kb. 1.500 Ft-ból megvan kettejüknek az élelem naponta, fűtésre ugye nincs gondja, ruhanemű semigen kell. Elég hitetlenül fogadtam, erre mutatott egy csomó képet, és bizony nem egy nyáron készültek, az látszott.  :nemtom:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #3514 Dátum: 2012. Március 29. - 11:11:24 »
+1
de nem tájföld, hanem Vietnám. A lényeg hasonló... csak azt nem értem, hogy ők miért jönnek ide nagy szeretettel!?

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #3515 Dátum: 2012. Március 29. - 11:13:19 »
Ma reggeli:
Zuhany, florena krém, victoria borz arcon habosítva, három klasszik kör a weishivel, amiben gillette platinum pihent másodjára használva. A végén hideg víz, majd weleda AS és Cadeavera ASB.

Alapvetően jó lett. Finom, puha lett az arcom, zéró irritáció, ellenben a nyakamon még mindig nem BBS (akit érdekel az egyéb borotvák topicban többet olvashat róla)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3516 Dátum: 2012. Március 29. - 11:22:39 »
+1
de nem tájföld, hanem Vietnám. A lényeg hasonló... csak azt nem értem, hogy ők miért jönnek ide nagy szeretettel!?

A tájföldiek imádják Magyarországot! Van egy tájföldi "fogadott testvérem", 1 évig lakott a családunkba, mint cserediák a szülővárosomban. Még az élmények elején mondta, hogy azért választotta célországként Mo.-t mert sokat hallottak róla és szimpatikus kicsi ország és érdekes a kultúrájuk.  
Sheffield-England

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3517 Dátum: 2012. Március 29. - 11:23:41 »
Bocs, lehet félreérthető voltam, a dinnyés csávó tősgyökeres újpesti, tehát nem ide jött, hanem innen ment.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3518 Dátum: 2012. Március 29. - 11:25:05 »
Bocs, lehet félreérthető voltam, a dinnyés csávó tősgyökeres újpesti, tehát nem ide jött, hanem innen ment.

De a tájföldiek szeretik Magyarországot :crazy:
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3519 Dátum: 2012. Március 29. - 19:10:26 »
Mai kutyafuttában :crazy:

Saxon Koma jelezte, hogy úton a Wars krém, s ma reggel, ha jól emlékszem méltatta is az első próba után.

Délelőtt hozta a postás, na mondom, mivel így is 2-3 napos növesztésbe voltam a felújíttatott W&B-t vetem be másodjára, ráérősen, szépen előkészülve....ahogy azt Szőrmók elképzelte volna >:(

Jött egy telefon, másfél óra alatt haptákba kellett vágjam magam, ebéddel, fürdéssel, odaérkezéssel együtt. A késsel a kezembe rápillantottam az órámra ami, azt mutatta, hogy ez nem "úri borotválkozás" lenne, hanem veszélyes játék egy éles késsel a saját irhámon. Váltás, csere, L6/Zlord, siet, kapkod.

Eredmény: A krém nagyon tuti, simán habzik, jól habzik, illatozik és mint jeleztétek jól tartja magát. Jól sikerült borotválkozás kutyafuttában, komfortos érzés...viszont a nyaktájékon, jobb oldalt, sikerült egy hosszabb szántás összehozni, s majdnem timsó lett a vége.

Végkövetkeztetés: simának sima, gyorsnak gyors, de a késsel ilyen csúnya, vérző kaparászást azért még nem produkáltam, viszont DE-vel igen!

SlowLife&SharpKnife :fetreng:
Sheffield-England

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3520 Dátum: 2012. Március 29. - 21:19:43 »
Proraso Pre
KK rózsaillatú szappan
Tubby 2 (arcon habosítás)
Mühle R41
Lord SC
SZM x2
Pitralon (svájci)

A KK és a svájci Pitralon nekem nagyon összeillő illatot adott. (Asszonyteszt: "Nem rossz, ez a rózsás ugye?! Bár nem túl férfias").
R41 a LSC-vel überfasza volt. Bő három napos borostára engedtem rá. És nem volt gond. Ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor egy minimális pirosság a nyakon találn fellelhető, de semmi vágás, az AS sem csipet egy picit sem.
Icipicit lehetne talán hosszabb és nehezebb a nyele. Valamit majd kitalálok erre is (van ötletem  :evil:).

"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3521 Dátum: 2012. Március 29. - 21:19:52 »
Wilki ufo
Semogue 1470
R89 Mühle
Wilkinson penge
Pitralon

A penge a műsor végén kukázva. Húzott.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #3522 Dátum: 2012. Március 29. - 21:45:06 »
Mai  :borotva2:
- Fürdés, arcmosás
- Palmolive sensitive krém, egyszerű tálban habosítva
- bgakos borz pamacsával (csak így hívom  ;D )
- Gillette Super Adjustable / BIC ~4@ / 5. fokozat
- Wtg, Wtg, Xtg
- Geo F. Trumper Coral Skin Food

Furcsa volt ez a habgép palmolive ma ezzel a pamaccsal, jobb habra számítottam, de a célnak megfelelt. Kb negyedik alkalma volt bizonyítani ennek a BIC pengének, a borotválkozás vége felé furcsa megállapítás, a penge karcol, nem húz, karcol, nem látni szabad szemmel a karcolást, de éreztem. Mindezt leszámítva az első három alkalom vele kényelmes volt, szépen tette a dolgát.

Készülj Tranyó! Következő borotválkozások R41 + Feather -atg-atg-atg fog zajlani, gyúrok a rinocérosz bőrért, csak legyen egy ferde-wenge pamacsom  ;D

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3523 Dátum: 2012. Március 30. - 05:57:13 »
Miért? Spanyoloknál kellett volna?
Én nem tettem.
Szorítani itthon kell, nagyfaluban, villanyoson. :)
Meg a nyolcvanas évek derekán olaszoknál kellett, de azok olyan ügyesek voltak, hogy még így is vitték.  :D És ez témába is vág, mert annak idején a derék digók bizony borotvával dolgoztak. Szép, egyenes, gyakorlott metszések a táskákon. ;D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #3524 Dátum: 2012. Március 30. - 06:57:35 »
Jó reggelt Uraim!

A mai  :borotva: :

- Glicerin szappan + forró vizes törölköző
- Pre-shave krém
- Figaró borotvakrém
- Rubberset 153 black badger pamacs
- 7/8" Frederick Reynolds wedge (találós kérdés: vajon ki újította fel ilyen szépen?!)
- WTG/XTG
- Old Spice After Shave  :borz2:

Ui: Világosítónak készítettem egy külön képet:fetreng:  :fetreng:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici