Mai kutyafuttában
Saxon Koma jelezte, hogy úton a Wars krém, s ma reggel, ha jól emlékszem méltatta is az első próba után.
Délelőtt hozta a postás, na mondom, mivel így is 2-3 napos növesztésbe voltam a felújíttatott W&B-t vetem be másodjára, ráérősen, szépen előkészülve....ahogy azt Szőrmók elképzelte volna
Jött egy telefon, másfél óra alatt haptákba kellett vágjam magam, ebéddel, fürdéssel, odaérkezéssel együtt. A késsel a kezembe rápillantottam az órámra ami, azt mutatta, hogy ez nem "úri borotválkozás" lenne, hanem veszélyes játék egy éles késsel a saját irhámon. Váltás, csere, L6/Zlord, siet, kapkod.
Eredmény: A krém nagyon tuti, simán habzik, jól habzik, illatozik és mint jeleztétek jól tartja magát. Jól sikerült borotválkozás kutyafuttában, komfortos érzés...viszont a nyaktájékon, jobb oldalt, sikerült egy hosszabb szántás összehozni, s majdnem timsó lett a vége.
Végkövetkeztetés: simának sima, gyorsnak gyors, de a késsel ilyen csúnya, vérző kaparászást azért még nem produkáltam, viszont DE-vel igen!
SlowLife&SharpKnife