Na, akkor a mai:
Második alkalom, hogy késsel estem magamnak... Megjött Szőrmóktól a bőr tok és a fenő (ezúton is köszönöm) és vagy 100 húzás után nekikezdtem.
A szokásos szofverrel, amiket vagy két hete használok: victoria borz, florena krém, arcon habosítás
Tehát nekikezdtem. Élesebb lett, mint az első alkalommal, tehát nagyon nem ronthattam el a bőrözést (azért itt is para voltam, mi van, ha sz.rabb lesz az éle, mert bénázom, de nem. Hál' Istennek jobb lett és még a bőrt sem vágtam meg
)
Az arcon egész jól jött. Esküszöm, meg voltam vele elégedve (balkéz-balarc) Még baloldalt az állam alatt is egész kézre esett. Hanem a jobb oldal. Chimensch videója után átnyúltam és a beretvát az orrom felé fordítottam és úgy húztam. Kicsit bénább voltam, mint a bal oldalon, de egész jól jött. Viszont az állcsont alatt, a megfelelő szó rá, hogy bénáztam. Nem kicsit, nagyon. Egyszerűen nem esett kézre és még feszíteni sem tudtam. Ja a teljes "aktus" alatt masszívan feszítettem, ez is fejlődésnek indult.
Valahogy befejeztem a nyakon lévő részt és jött a száj környéke... A bajusz rész érezhetően jobban ment, mint múltkor. Érzem, hogy itt csak egy kis idő kell.
De a száj alatt... ehhh... olyan erősnek érzem a szőrt, hogy ugrál rajta a penge. Az vigasztal, hogy be tudtam fejezni a kört. Persze, kívánnivalókat hagy maga után (arc: elfogadható, nyak nagy része: tűrhető, bajusz: khm.... száj alatt: elfogadhatatlan, most egy DE wtg köréhez hasonlítom)
Vágás hál' Istennek nem volt, weishi DE-vel fejeztem be, kék gillette platinum @3 pengével (három kör toltam még vele) hideg víz, dr harris bayrum AS, cadeavera ASB.
Arcon BBS, nyakon mondjuk minimum CCS, irritáció nem volt.
Ja, volt HHT: kicsit rá kellet nyomnom és úgy vágta ketté. Mivel ez már azután jutott eszembe, hogy megbőröztem az arcomon meg ott volt a hab, ezért gyorsan megcsináltam. Legközelebb hamarabb fogom és ha kell még bőrözöm tovább.