Pár perce húztam le ezekkel:
Semogue 1470
Denim
R89 Mühle
Feather penge
Pitralon as
Először a fórum elé huppantam, le, de két hozzászólás elolvasása után elhatalmasodott rajtam a borotválkozhatnék.
Iziben kaptam is elő a Denimet meg a Semogue pamit ( hogy mindjárt disznószagmentesítés is történjen ).
A borotva most az R89 Mühle lett, amit kicsit sajnáltam befogni, mert olyan szépen lepucoltam ecetes fürdőben régebben.
Azt meg sem néztem, hogy milyen penge van benne, vágni kezdtem.
Azt mindjárt éreztem, hogy ez a bléd, ami benne ül, az bizony nem új, jó pár kör lehet benne. Ennek ellenére azért vitte a szőrt, sőt, a második xtg körnél egy kis pontvérzést is sikerült előcsalogatnia a bőrből. A borotva biztonsági jellegét ismerve ekkor már gyanakodni kezdtem, hogy tán egy ikszedik körös fedör lehet benne, pláne mikor a 2. menet után végigsimítottam a képemen kézzel. Nen volt tökéletes, de majdnem. Így nem vághat semmi más az itthoni felhozatalból, így amikor a mosáshoz szétszedtem nem is lepődtem meg a madártollon.
Utána ha kell, ha nem alapon nyomtam egy kis pitralont. Szeretem...nézni, ahogy fogy.
Végül is egész jó volt a műsor, bár nagy feneket most nem kerítettem a dolognak.
A pamacs meg azóta is habban áll...