Megvolt az 1. késes borotválkozásom
- zuhany
- Proraso pre
- türk paripa pamacs
- jól átmelegített kőmozsár tál
- GFT lime krém
- Dovo Bismarck 6/8 kés
- Big Daddy Black Latigo bőr + gyapjú
- narancssárga Floid AS
Mint DE-s első próbálkozásaimon, most is volt vagy 3,5 kör, mindenfajta stílusban.
Két napja készültem lélekben az eseményre, hittem is, meg nem is, hogy lehet késsel borotválkozni
, jelentem: l e h e t.
Az eredmény 8/10. Bátortalanul kezdtem, zavart, hogy olyan hosszú az a penge, és nem látom mindenhol, de aztán megjött a bátorság, amint sikerült BBS-t elérnem mindkét oldalon.
Orr alatt is tökéletes lett, illetve az áll nagyobb felületein is olyan 90%-ra sikerült, amivel nehezen, bénázva dolgoztam meg, az a száj környéke, különösen a szájzugoknál, illetve az áll gödörnél, amiért is nem maradt el a büntetés, két kisebb vágást képében.
Olvastam, hogy valakinek 1 órán át is eltart az első késes borotválkozás, az én esetemben ez úgy kb. 35-40 perc volt, de ebben a zuhany kivételével minden előkészület, utómunkálat benne volt.
Összegezve: egy kicsit azért büszke vagyok ám...
Végül: hála ennek a közösségnek, egy kisebb virtuális fórum találkozóra is sor került e borotválkozás során, ugyanis jelképesen jelen voltak első próbálkozásomnál
edrose (Floid),
FBP (DOVO Bismarck),
jenessanyi(kiváló élezése),
Vidak (pamacs), illetve még sokan mások, akiktől ötleteket olvastam a beszerzéshez, módszerekhez.
Úgy, mint egy Oscar díjosztón: Köszönöm Mindenkinek