Az ebéd előtti menet:
CHH Tobacco pre shave
Wilkinson ufo szappan
Semogue 1470 pamacs
1. wtg és 2. xtg kör Mühle R89 borotvával és egy jócskán használt Feather pengével
3., szintén xtg kör Legion Extranjera borotvával és mindössze egy kört megélt Dorco pengével.
A 3 keletkezett pontvérzést CHH Tobacco after shave kezelte. A 3-ból kettő a 2., egy a 3. körben keletkezett.
A Mühle R89 borotváját nagyon szépnek tartom, viszont számomra túl biztonsági. Épp ezért ritkán veszem elő, ha szőrkaszabolásról van szó. De hogy nehogy nagyon kijöjjön a gyakorlatból, ezért a mostani ráérős, kényelmesen végrehajtott borotválkozáshoz mégis azt emeltem le a tartóról.
A 2. kör után nagyjából már sehol sem hallottam sercegést, de kézzel éreztem, hogy a nyaki részen nem az igazi, ezért elővettem azt a vasat, ami a legjobb a hibajelzésben: a légiós borotvát. Nem oly rég került bele egy új Dorco penge, gondoltam majd serceg szépen a tokánál.
A képem két oldalán nagyjából csendben suhant ez is, hanem a nyakamon elkezdett muzsikálni rendesen, mintha napos borostán kellett volna dolgoznia.
Hát igen, a két fej közt jelentős eltérés van. A számomra fontos alaposság szempontjából nézve az argentin borotva javára billen a mérleg nyelve erősen.