Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2301013 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #4425 Dátum: 2012. Július 12. - 10:22:38 »
Na, végre valaki észrevette Péter új borotváját!  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4426 Dátum: 2012. Július 12. - 10:23:16 »
Jó reggelt mindenkinek! :)
A mai  :borotva:

- Floid Sandolor Pre Shave Gel
- SIMPSON PL 10 Best Badger
- Castle Forbes Shaving Cream Levender Essential Oil
- Fitjar borotválkozó tál
- 13/16" Geo. Wostenholm & Son Pipe razor
- Kanayama Cordovan #60000
- WTG/XTG
- Castle Forbes After shave Balm
- Eau de Cologne LAVANDA Ach. Brito

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #4427 Dátum: 2012. Július 12. - 10:32:12 »
Tényleg! Peti, milyen az új Friodur Flaschner?  :evil:

Na, végre valaki észrevette Péter új borotváját!  ;D
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #4428 Dátum: 2012. Július 12. - 11:53:57 »
Szia Fonti, megkérdezhetem milyen az Ach Brito Lavanda? Konkrétan arra lennék kíváncsi hogyan dolgozik, csíp-e és ami a legfontosabb: mennyire levendulás az illata, mennyi ideig marad meg. :) Gondolkozom ugyanis egy ilyen beszerzésében. Köszi előre is!

üdv: Dani

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4429 Dátum: 2012. Július 12. - 12:22:45 »
Dani, az én Lavandám nagyon kellemes jószág. Engem nem csíp, de lehet, hogy ez csak a "vastag bőrömtől" van a képemen.  ;D ...meg a korától, mármint a bőrömnek.  :) Sajnos nagyon sokáig nem marad meg, de amíg ott van, aztán ott is van. Szóval egy könnyű, AS-nek is kiváló Eau de Cologne.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #4430 Dátum: 2012. Július 12. - 12:33:13 »
Csak hogy Dani döntését némileg elősegítsem:

Zuhany
Mühle SilvertipFibre
C&E szantál
SlimTwist
Feather
Lavanda EdC

Lavanda is nagyon jó, C&E is teszi a dolgát, egész kis komfortos borotválkozás kerekedett ebből.

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #4431 Dátum: 2012. Július 12. - 15:12:50 »
Na jelentem:

Pre: meleg víz.
CundE Nomad szappan
CundE utazópamacs
Gillette BB, hosszú nyelű, műanyag hátlapos. Capitan penge kb 6. alkalommal.
CundE Nomad ASB

Igazából a pamacs tesztje volt ez. Áztatáskor szépen kinyílt, és nem lebegett a víz felszínen a nyél. Ez már jó pont volt. Edényben habosítás volt az első körben, jól teljesített, kicsit sok vizet tartott magában, nem lett nagyon tömör a hab. De mindennek ellenére rendben volt. Második körben direkt kimostam a pamatot, és arcon próbálkoztam a habképzéssel. Na ez az erőssége.
Kicsit lehetne nagyobb a nyél, de hát ezért utazó.
Nálam 10/10. A borotválkozás is, és a pamat is eddig. Még nem haverkodtunk össze, de első tesztre nagy megelégedés. :borz2:
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #4432 Dátum: 2012. Július 12. - 15:35:27 »
Dani, az én Lavandám nagyon kellemes jószág. Engem nem csíp, de lehet, hogy ez csak a "vastag bőrömtől" van a képemen.  ;D ...meg a korától, mármint a bőrömnek.  :) Sajnos nagyon sokáig nem marad meg, de amíg ott van, aztán ott is van. Szóval egy könnyű, AS-nek is kiváló Eau de Cologne.
Csak hogy Dani döntését némileg elősegítsem:

Zuhany
Mühle SilvertipFibre
C&E szantál
SlimTwist
Feather
Lavanda EdC

Lavanda is nagyon jó, C&E is teszi a dolgát, egész kis komfortos borotválkozás kerekedett ebből.

Köszönöm a véleményeket!  :sör:

Amint beszerzek egyet beszámolok a tapasztalatokról!  :borz1:

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #4433 Dátum: 2012. Július 12. - 16:00:47 »
Hogy lehet mán azt a retek Kapitányt hatszor hasnyálni??? (Csak hogy a lényegnél maradjak : )

Na jelentem:

Pre: meleg víz.
CundE Nomad szappan
CundE utazópamacs
Gillette BB, hosszú nyelű, műanyag hátlapos. Capitan penge kb 6. alkalommal.
CundE Nomad ASB

Igazából a pamacs tesztje volt ez. Áztatáskor szépen kinyílt, és nem lebegett a víz felszínen a nyél. Ez már jó pont volt. Edényben habosítás volt az első körben, jól teljesített, kicsit sok vizet tartott magában, nem lett nagyon tömör a hab. De mindennek ellenére rendben volt. Második körben direkt kimostam a pamatot, és arcon próbálkoztam a habképzéssel. Na ez az erőssége.
Kicsit lehetne nagyobb a nyél, de hát ezért utazó.
Nálam 10/10. A borotválkozás is, és a pamat is eddig. Még nem haverkodtunk össze, de első tesztre nagy megelégedés. :borz2:

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #4434 Dátum: 2012. Július 12. - 16:03:48 »
Hogy lehet mán azt a retek Kapitányt hatszor hasnyálni??? (Csak hogy a lényegnél maradjak : )

Ki mondta, hogy növessz drótot a fejeden??? Nekem bejön, neked nem.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4435 Dátum: 2012. Július 12. - 20:52:41 »
Miért lenne túlméretes egy 9/8? Nyilván egy 5/8-oshoz képest nagyobb, vagyis szélesebb.  ;)
Egyébként 7/8-os az említett példány, ami Flasi néven futó kések között valóban a legnagyobb és ezt nagy szerencsével fogta ki Peti, mert a legszebb példányok egyike.

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #4436 Dátum: 2012. Július 12. - 21:06:47 »

Ma esti:

Pre: fürdés
Hab apparátus: Valobra Almond Shaving Soap
Tál:Szemnyugtatós zöld bögre
Borotva: LORD L6
Penge: LORD SS
Módszer: WTG
Utána: Fabulon Black Musk After Shave

Valobra nem bejövős. Gyorsan, könnyen ad habot, viszont nekem szinte semmit sem síkosít. Ugrált a borotva, nem is erőltettem több kört. Finom édes illata hab formájában eltűnik teljesen.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #4437 Dátum: 2012. Július 12. - 21:09:30 »
Miért lenne túlméretes egy 9/8? Nyilván egy 5/8-oshoz képest nagyobb, vagyis szélesebb.  ;)
Egyébként 7/8-os az említett példány, ami Flasi néven futó kések között valóban a legnagyobb és ezt nagy szerencsével fogta ki Peti, mert a legszebb példányok egyike.

Én úgy emlékszem, hogy csinált 8/8-ost is rendelésre az államokba

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4438 Dátum: 2012. Július 12. - 21:34:42 »
Igen, valóban voltak ilyen megrendelései, de aztán megelégedtek a 7/8-osakkal.  ;)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #4439 Dátum: 2012. Július 12. - 21:38:03 »
OFF
Új Friodurjai vannak nálam nagyobbak, 15/16-osak.
ON

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici