A tegnap esti:Pre: zuhany
Pami: hjm sörte
Hab: ARKO borotvaszappan
Tálka: konyhából lopott fém edény
Borotva: LORD L6
Penge: LORD SS már harmadjára
Módszer: WTG, XTG, ATG
Végén: ELIOT After Shave Lotion Blue Aspect with menthol
Nagyon jól esett, az elmúlt hetek egyik legjobb borotválkozásában volt részem. Egyben jelentem ARKO fan lettem.
Az illat: hasonlítottátok már WC illatosítóhoz, mosóporhoz, stb. Megkockáztatnék egy újabb asszociációt: engem a Chematox-ra emlékeztet.
A bökkenő viszont ott van, hogy a Chematoxot utálom, ezt viszont korántsem. Hiába van erős, karakteres illata/szaga, az arcon csillapodik. A habzása pedig egyszerűen fantasztikus: sokkal könnyebb a rúdról anyagot leválasztani borosta segítségével mint a Wilkinson stickről, és bár abból is könnyű habot képezni, itt már két pamacshúzás után fehér volt az arcom.
Remekül síkosít, habja nem esik össze, nem szárít. Azt nem is mondtam, hogy Zentán vettem a CBA-ba. Ugyanitt jutottam hozzá az Eliot AS-hez is, amiről szintén kell áradoznom egy sort. Átszámolva 2-300 forint volt, alig csíp, és az illata fantasztikus. Ahogyan említettem a borbély is ezt használta az arcomon, ahogy onnan kijöttem, félpercenként szagolgattam a tenyerem hazafelé. Páran lehet hülyének néztek az utcán, de belefér.
Az illata: karakteres, erős ez is, de nekem fodrászatok illatát idézi, nagyon jól
Nem nagyon tudom mihez hasonlítani, tényleg fodrászüzlet atmoszféra árad belőle. Nem tudom volt-e már dolga valakinek vele, esetleg ha van köztünk Vajdasági éltárs, szívesen vennék tapasztalatokat.