Tegnap reggel kipróbáltam a Sanyi által megélezett és visszakapott késeim közül a Weltmeistert.
-Zuhany, majd figaró krém arcra dörzsölve, mint pre
-tálban figaróból hab, victoria bechhoffen borzzal és felvittem a habot
Először wtg kört mentem. Ez igen, ez éles, mint a... mint a borotva! Thx Sanyi!
Szuperül működött érezhetően jobban vágott, mint emielőtt elküldtem. Szóval wtg, mindkét kezemet használtam (nem csak a bőr feszítésre)
Miután befejeztem a kört, megtapogattam... hmm majdnem olyan, minta a mühlével a wtg után. Nem tudom honnan jött az ötlet, de úgy éreztem, mennem kell egy xtg kört is. Itt azért akadtak már problémák, bár az arcomon egész jó lett, a nyakamon és a szájcsücskök alatti részen azért szenvedtem, bár hozzá kell tegyem, hogy most jóval könnyebben jött, mint élezés előtt. Sőt! A bal oldalamon is könnyebben jött, mint a jobbomon, nyilván bal kézzel ügyesebb vagyok (balkezes vagyok). Ebben a körben azért éreztem ügyetlenkedést, karistolást.
Szóval az xtg kör után úgy döntötem, hogy nekem kell a bbs, ezért a teljes borotválkozást a mühle r89+ lord SS @2-vel fejeztem be. AS-ként hideg víz majd Figaró arcvíz jött. Az xtg körben elkövetett hibák itt megbosszulták magukat, bőrpírként és erős csípésként.