Sziasztok!
Délelőtti menet: zuhany, majd florena krém arcon szétdörzsölve, mint pre. Tálkában a victoria bechhofen pamaccsal florena krémből és wilkinson ufo-ból habot készítettem, majd egy új wilkinson classicot tettem a weishi 9306-ba és hajá! Az első öt húzás után ijedten megálltam, mivel mindegyik húzott, brutálisan karistolt. Biztos egy hibás penge, gondoltam. Sebaj, csere a változatosság kedvéért egy astra superior stainlessre. Ez, ha lehet még jobban kapar, vág. Na, ennek a fele se tréfa, weishiből penge ki, bele a mühle r89-be. Onnantól kezdve semmi probléma. Nagyszerű, babapopsi szerű simaság. Na de addig...
AS-ként, mint karácsonyi illat, a fabulon black muskot tettem fel. A bal arcomon és nyakamon viszont öt -azaz öt- brutál vágás.
Sajnos még be kellett mennem a városba, ezt egy órával sajnos el kellett halasztanom.
Hogy mitől lehetett ilyen a wieshi? Ráadásul mindkét pengével? Talán a párom leejtette -nem valószínű- de azt kb. biztosra veszem, hogy nem szimmetrikusan fogta be beretva a pengét. Úgy szíven -illetve arcon- ütött, hogy most úgy érzem, többet nem használom a weishit...
Egyébként:
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket minden kedves éltérsnak!