Jó reggelt!
HJM borz
Weleda krém
IKEA tálka
Futur @ 1.5
Feather
SZM, SZOx1
Weleda ASB
("Fehéregyensúlyt" ne bántsátok, mert mobillal készült és azzal is "javítva"
)
Futurba Feathert - olvastam már jó párszor itt a fórumon, úgyhogy végül SicTransit segítségével hozzá is jutottam életem első csomagjához. A szintén új szerzemény Weledákat sem próbáltam még, ez a mai egy amolyan tesztkör volt.
A krémből, noha nem spóroltam túlzottan, csak két környi, inkább levegős és könnyű habot tudtam készíteni... Nem lett az igazi. Elteszem, "száraz, hűvös helyen, hő- és fényforrástól elzárva" tárolom, aztán majd visszatérek rá.
A pengéről: egyszerűen "csak" működik. Néha nem is hallottam/éreztem, hogy nyes, mintha üres borotvát húztam volna a bőrömön. A Futurt amúgy is ebből a szempontból "érzéketlennek" találom, nincs meg az a tapintásbeli visszajelzés, mint pl. a Super Speedben, mert olyan nehéz, hogy teljesen elnyeli a rezgéseket. Szőr mentén és szőrrel oldalirányban azonban sikerült az, ami az első Wilkinson borotvámmal és Lord pengémmel három kör alatt sem sokszor: teljesen irritáció/tépelődés/akadás-mentes borotválkozás, közel BBS eredménnyel (eltekintve egy csúnyán kihagyott
szigettől a nyakamon, amit most vettem észre
)
A Weleda aftershave balzsam pedig nagyon tetszik, kellemes állagú, az illata is szimpatikus levendulás-citrusos-fűszeres. Az alkoholos AS-eim mellett remek alternatíva lesz így télen. (Valószínűleg el is kell használnom, ha nem akarom hogy "megromoljon".)