tothzoltan volt kedves fölhívni a figyelmemet arra, hogy ez lesz a négyezredik hozzászólásom, így lassan megemberelhetném magam, és elkezdhetnék értelmes hozzászólásokat is közzétenni. Nos, ezt továbbra sem ígérhetem, azonban megleptem magam egy jubiliumi borotválkozással:
OFF:
Jubiliumi hozzászólásod alkalmából engedd meg, hogy megrendezzelek: Rendeződj diagonálba, és ne bontsd meg a térformádat, vigyázz takarod a Tranyót, ott bal oldalon, gyere előre magadnak egy fél lépést jobbra... Rendezői jobbra... Jó... Most minden SicTransit emelje fel a jobb kezét. Igen, Te ott hátul, tudod, hogy melyik a jobb kezed???
Köszönöm, hogy letetted a balt, és akkor most mindenki megveregeti a saját bal vállát!
Gyerekek ez létezhetetlen, hogy nem hallom a tenyerek csapódását, a vállakon. Hol a hangosító, mért nem adja be a vállmikroportokat? Miért nem tettétek fel próba előtt? Nem tudtátok??? Kollektív fegyelmi az egész tárnak.
Na még egyszer. Tessék...
Nem, nem, nem. Ne a bal kezedet emeld fel te tehetségtelen, hanem a másikat, annyira rossz vagy, hogy azon csodálkozom, hogy nem dob le a deszka magáról. Ki vett téged ide fel? Én??? Szerintem valamit félre értettél. Köszönöm az eddigi munkádat menj haza! Szia!
Jó, Én így nem tudok dolgozni... 2013-van gyerekek, ember járt a Holdon!!! Látni akarom a tenyereket, miközben a vállakat csapkodják! Tegyél rá egy lámpát! Alúlról kéne megvilágítani... Világosítók, kérek 50 pár világító kesztyűt... Mért kell legyártani? Hogy-hogy nincs raktáron? Idejövök rendezni, és nem készültök? Itt ültök mögöttem, és nem tudjátok, hogy mit szeretnék látni??? Jó, akkor még egyszer álljon mindenki a helyére, és kezdjük előröl... A kellékes szórjon konfettit és girlandot a karzatról. Köszönöm... Jó, figyelj!!! TESSÉK!!!!!!!!!!!!!!!!
ON