Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2318046 alkalommal)

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #8535 Dátum: 2013. Október 08. - 08:45:08 »
Látom sokan használnak Proraso pre-t a "habozás" előtt.  Az nem rakódik bele lassacskán a pamacsba? Vagy le kell öblíteni pamacsolás előtt?   
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #8536 Dátum: 2013. Október 08. - 09:05:47 »
Látom sokan használnak Proraso pre-t a "habozás" előtt.  Az nem rakódik bele lassacskán a pamacsba? Vagy le kell öblíteni pamacsolás előtt?
én haszáltam sokszor, nem mostam le, arra kentem a krémet, szappant nem tömődött a DE. Mostanában nem használom, mert nem éreztem annyira a különbséget a borotválkozásban, ha csak nem abban, hogy elnyomott minden illatot az erős menthol és bekönnyeztem tőle.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #8537 Dátum: 2013. Október 08. - 09:07:04 »
Nem rakódik le a pamacsban, persze a szokásos pamacsöblítés, kirázás  zárja az aktust. ...és leöblíteni sem kell pamacsolás előtt, persze azzal lehet számolni, hogy a szappan illatát befolyásolja, ahogy Gyuri is mondja.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #8538 Dátum: 2013. Október 08. - 09:15:57 »
Értem, kösz.
Neki is álltam azért az idevonatkozó topik elolvasgatásának. Ki fogok próbálni valami pre cuccot. 
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #8539 Dátum: 2013. Október 08. - 09:59:30 »
Köszi, és nagyon jó is!  ;)

Harapós egy dög az már biztos. Fonti is veszélyesen szeret élni. Milyen pengével használod?
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #8540 Dátum: 2013. Október 08. - 11:38:20 »

Harapós egy dög az már biztos. Fonti is veszélyesen szeret élni. Milyen pengével használod?

Engem nem harap, úgy vág mint egy 7/8-os WB.  ;) Egyelőre amit adtak hozzá Gillette Silver Blue Stainless-t próbáltam (az kiváló), aztán van még néhány Merkurom, de egyszer csak megkapom talán Sic Zolitól ( :) ) a tőle rendelt Feathereket is, igazából arra leszek kíváncsi.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #8541 Dátum: 2013. Október 09. - 21:05:34 »
Tiszteletem az uraknak.
Ma esti.

Lord l6
Lord super stainless @1
Top ten krém
hjm pamacs
Barbon arcszesz

Kicsit elfogott a nosztalgia. A kezdő és első betanuló borotvámat elővettem. Igaz nagyon megfeledkeztem róla. Nem is tudom miért.
Top borotva ez. Olyan sity-suty forgathatja az ember a kezében. Jövőben többet fogom alkalmazni.
Borotva krém teljesíti a feladatát az is értékelhető.
Sajna az egészet csak a lord penge rángatja lefele. Nem is tudom mit ettem rajta anno.
Egy borotválkozást kibír és kész. Se több se kevesebb. Megint észrevételezném, hogy se só, se timsó se semmi. Lassan csukot szemmel fogok borotválkozni.  :crazy:
Kicsit csaltam nem lett 4711 lötyi a végén, nívósnak gondoltam eme termékekhez. Maradt a Barbon, amit szintén nem bántam meg mert régen használtam.
Nagyon hűsítős, mindig rácsodálkozok.
Végeredmény erős 8/10.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #8542 Dátum: 2013. Október 10. - 12:41:55 »
szappan: Proraso zöld tégelyes
pamacs: Semogue 1470
penge: Cerrus
borotva: Legion extranjera
after: La Rive cabana

1 kör, egy vérpöttyecske.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #8543 Dátum: 2013. Október 10. - 12:56:02 »
Palmolive krém, Mühle Silvertip Fibre 23mm pamacson
Lord L6, zöld Astra @ 2
Pitralon Classic
10/10, kellemes, sima, élvezetes borotválkozás volt.  A Pitralon jobban felébreszt, mint egy kávé.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #8544 Dátum: 2013. Október 10. - 23:21:35 »
Ma etsti menü:
- Proraso pre
- D. R Harris Marlborough szappan
- Dovo silvertip pamacs
- EJ DE89L + BIC @3
- Osma timsó
- Pitralon (német)

Elvesztettem a D. R Harris szüzességem. Faxa volt. Se vér, se semmi. Timsó se, Pitralon se csípett, mégis babapopsi lett. :)
Eredmény: 10/10
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #8545 Dátum: 2013. Október 11. - 07:54:21 »
 Ma "reggel" négy után pár perccel... (Tegnap is volt, de nem pont' ilyen.)

Bekentem a pofázmányom egy kis ződ Proraso prével (tudom, "borotválkozás előtti krém", de én ezt nem írom le) ('csába, mégis leírtam), majd beáztattam egy hjm borz pamacsot. Az akril nyelűt. De nem ázott le a színe. Na mindegy. Csináltam még ezt-azt utána, de az egy másik fórum témája lenne. Vagy az sem.
 Nna... De Vergulde Hand szappanos dobozkát kinyitva, a pamaccsal körkörös mozgást végezve következett a satöbbi. Utána tálkában habosítás. Mert csak. Pofázmány nedvesít, mehet rá a cucc. Ilyenkor kezdtem el ébredezni, eddig csak a reflexek tartottak életben.
 Következett a tegnap előkészített GEM Junior. Há' mit is mondjak? Eddigi létezésem - attól függ, kit kérdezünk; van aki szerint már sok vagy túl sok év, van aki nem tud velem betelni, persze az utóbbi sokkal kevesebb... - szóval, eddigi létezésem egyik legjobb borotválkozása. Nagyon fasza kis szerkezet, jó barátok leszünk. Na de a hangja... Mintha egy üres konzervdoboz peremét húzgáltam volna az arcomon. Jobb nem lesz, csak hozzá lehet szokni. Mondjuk a második körben már nem zavart annyira. A vége az lett, hogy: majd' tökéletesen szőrtelen arcocska, semmi vérzés, semmi irritáció. Nincs több korpa, csak gyönyörű haj. Ja, nem, az máshol volt.
 A végén rácsaptam egy kis Proraso áftert, majd irány a Világ.
 A nap mottója: A szó Prorászó elszáll, a DVH megmarad.

Pff, mennyit írtam... Majd máskor jobban figyelek.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8546 Dátum: 2013. Október 11. - 08:12:05 »
Ügyes írás. :hat:

"Pff, mennyit írtam... Majd máskor jobban figyelek." - Azt mondják, olyan sem létezik, hogy túl hosszú női comb. ;)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #8547 Dátum: 2013. Október 11. - 08:50:43 »
Ügyes írás. :hat:

"Pff, mennyit írtam... Majd máskor jobban figyelek." - Azt mondják, olyan sem létezik, hogy túl hosszú női comb. ;)
:thanks:

Általában rövidebbre fogom, meg nincs is mindig kedvem a hosszabb hozzászólásokat elolvasni ("Nem könyv ez, hanem fórum."), de most így sikerült :)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető herberts

• Törzstag
« Válasz #8548 Dátum: 2013. Október 11. - 11:27:24 »
Urak!
Utállak benneteket! ;D
Mióta napi szinten olvaslak benneteket teljesen megkergültem.Még csak péntek de már másodszor borotválkoztam.
         Gillette Adjustable
              Gentle Man
          Speick Men krém
            Balea pamacs
Florena Men after shave balsam

Ez a gentle man penge egy régi vásárlás.Egyszer használtam,nem jött be.Most kipróbáltam a Gilette-ben de most sem volt jó.Az igényeimhez mérten sima az arcom de érzésre az új penge olyan mintha már többször használtam volna.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #8549 Dátum: 2013. Október 11. - 14:22:07 »
Régen posztoltam képpel, de még annál is régebben borotválkoztam délben :crazy:

Szóval a mai:

- Proraso Pre
- La Toya szappan Trumper tégelyben (flam  :thanks: )
- Semogue Special Edition 2012 mix pamacs
- Genco Old Dutch 6/8"
- német Pitralon

HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici