Ma "reggel" négy után pár perccel... (Tegnap is volt, de nem pont' ilyen.)
Bekentem a pofázmányom egy kis ződ Proraso prével (tudom, "borotválkozás előtti krém", de én ezt nem írom le) ('csába, mégis leírtam), majd beáztattam egy hjm borz pamacsot. Az akril nyelűt. De nem ázott le a színe. Na mindegy. Csináltam még ezt-azt utána, de az egy másik fórum témája lenne. Vagy az sem.
Nna... De Vergulde Hand szappanos dobozkát kinyitva, a pamaccsal körkörös mozgást végezve következett a satöbbi. Utána tálkában habosítás. Mert csak. Pofázmány nedvesít, mehet rá a cucc. Ilyenkor kezdtem el ébredezni, eddig csak a reflexek tartottak életben.
Következett a tegnap előkészített GEM Junior. Há' mit is mondjak? Eddigi létezésem - attól függ, kit kérdezünk; van aki szerint már sok vagy túl sok év, van aki nem tud velem betelni, persze az utóbbi sokkal kevesebb... - szóval, eddigi létezésem egyik legjobb borotválkozása. Nagyon fasza kis szerkezet, jó barátok leszünk. Na de a hangja... Mintha egy üres konzervdoboz peremét húzgáltam volna az arcomon. Jobb nem lesz, csak hozzá lehet szokni. Mondjuk a második körben már nem zavart annyira. A vége az lett, hogy: majd' tökéletesen szőrtelen arcocska, semmi vérzés, semmi irritáció. Nincs több korpa, csak gyönyörű haj. Ja, nem, az máshol volt.
A végén rácsaptam egy kis Proraso áftert, majd irány a Világ.
A nap mottója: A szó Prorászó elszáll, a DVH megmarad.
Pff, mennyit írtam... Majd máskor jobban figyelek.