Ma kipróbáltam a Tritrek barátomtól bótolt Dr. Harris - Marlborough borotvakrémet. Szerelem ez bizony első látásra. Kissé ódon, baba szappan szerű nagyon-de-nagyon régen érzett, végül is semmihez konkrétan nem hasonlítható, elragadó illat, tökéletes, kemény, dús hab. Az asszony megfordította kíváncsiságból a keverő tálkát, úgy habostul, pamacsostul - és megállt, vagy 10 másodpercig tartotta fejjel lefelé.
Kipróbáltam az Apollo - Blau Stahl pengét. A párom meglepetésként hozta, nem tudta, hogy tiltottan sz*r penge, bármennyire is jól néz ki. 2500 Ft-ról volt 1250-re leárazva a Douglas-ben, 10-es pakkban, az utolsó csomag... 5 lehúzást bírtam, de még mindig ég a képem. Nem túlzott edrose a blogjában - tényleg annyira....
No nem baj, kiváló Marborough habban újra pamacsoltam és 3. használatú "fedö'" pengével és open comb Merkur-ommal kiválót borotválkoztam.
U.i.: Szerintem vagy 10 éve nem használtam timsót, most az Apollo előkerestette velem, mert megvágott... Nem is emlékszem konkrétan, hogy mikor vágtam meg magam, olyan régen volt. Ennek a sz*rnak sikerült. Élet és arc veszélyes darab...