A ma délelőtti borotválkozás a Barbus teszt fedőnevet kapta.
Kipróbáltam a Barbus borotvakrémet meg az újféle Barbus Active Man borotválkozás utáni
gélt.
Ami a borotvakrémet illeti, illata Barbus, én Eddel szemben nem érzek semmi különbséget, ugyanaz a retró illat. Sok vizet kér, viszont nagyon lágy, krémes habot ad, ami kiválóan puhít, hidratál és csak ugy csusszan rajta a borotva
A hab állaga engem az EJ borotvakrém habjára emlékeztet, nem az a habos fajta, inkább ilyen krémszerű, de nagyon jó!
A gél is tagadhatatlan Barbus, talán egy kicsit frissebb és, ÉS! nekem a Barbus borotvahab illatát idézi egy az egyben, pont az, amit kerestem...juhéé! Mentolos picit, így a felkenés után 1-2 másodperc lángszóró, ami azonnal, ismétlem azonnal és nagyon simán átmegy hűtésbe, hűsít, de nem jegel. Illata nagyon kellemes, eléggé nyugtatja és hidratálja a bőrt, nem is kell arckrém vagy testápoló utána, nem lesz feszes az arcbőr... Ja, és nagyon kevés elég, én egy borsónyit tettem a tenyerembe, azzal az egész arcomat, nyakamat, alkaromat lekentem és még mindig volt belőle, na azt már lemostam
Mindez egy 40-s style SuperSpeed-el és Gillette 7 O'Clock pengével kiváló élményt és eredményt nyújtott. Vagy ha úgy tetszik,
jó volt