Folytatom!
Ma reggeli:
-HJM borz
-Kátrányos szappan
-Kínai borotva
-Lord SC
Hááát , s megint csak háááát.
A kátrányos izgalomba ejtett tegnap este, mikor a csomagolást felbontottam, s eldöntöttem, reggel ez lesz a SZAPPAN!
Ébresztő és KV, utána uzsgyi a fürdőbe!
Szappan elő, pamacs áztat.
A hab istenesen fejlődik, keménynek tűnik, pamacsom csak úgy szívja magába! MŰKÖDIK!
S ekkor jön a hideg-zuhany. Nem, nem csőtörésünk volt, hanem, amint felviszem az arcomra, azonnal összeesik. Nem baj, újabb szappan izgatás, nagyobb, keményebb hab a pamacson. Ez már jó lesz! -véltem. De a felhordás újabb kudarc. A hab összeesik, lefolyik. -ez elszomorított.
De mégsem adom fel! -döntöttem.
Már az arcomon elégnek tűnő anyag volt, tehát nekiestem a gyalugéppel a borostámnak. Első húzásra elég síkossága van, a szőrt puhítja, az illata nekem bejön. De ha a borotvát újra visszaviszem abba a pozícióba ahol már járt, tapad, nem síkosít.
Tehát borotválkozásra alkalmas, kisebb-nagyobb kompromisszumokkal, de nem ad se habot, sem hosszan tartó síkosságot. Ellenben tökéletes puhítást mutat fel a szőrszálakon, a penge, húzás nélkül siklik a nedves pontokon.
AS utána nálam a Pitralon család, eredeti illat világa adja magát, vagyis a Cseh, Svájci illetve a Ralon tagjai ideálisak hozzá.
A hab tartóssága, s a síkosítás az amit még fejlesztésre vár.
Összességében kiindulási alapnak megfelel. Várom a további javított kiadását. A kátrányos szappan, ha ezen problémákon túllép, állandó helyet kaphatna a polcomon!