Nos én is megkaptam ma a csomagot ,3 szappan volt a fentebb említett kátrányos,a mosószappan és a borotva szappan.
Én maradi vagyok ,borotválkozáshoz borotva szappant,fürdéshez piperét:) Bár atyám a mai napig babaszappannal borotválkozik.
Na a lényeg.
A kátrányos nekem nagyon tetszett ,az illata is, kellemes volt fürödni vele,bár most úgy fél óra után kicsit vakarózom,de ez lehet egyéni sajátosság:) Mármint a bőröm,nem a rühességem.
A beretvaszappanról.
Olvasván a tapasztalatokat ,gondoltam fordítok egyet a dolgon oszt a borostára felkentem és arcon habosítottam.Eleinte szépen nőtt a hab ,,na mondom akkor még egy pici víz az amúgy is 10 perce áztatott pamacsra és akkor verjünk kemény matériát .Ez nem sikerült.Kb 5 perc után feladtam,de volt elég hab az arcomon,meg megfejtem a malacot is ,és nekiálltam(Moszkva borotva most fentem tökéletesre) a műveletnek.Mint előttem megjegyezték a tanult kollégák bezony a hab rövid időn belül összeesik,Amúgy az illata rendben a síkosságán én még javítanák ,de a legnagyobb gond jelenleg,hogy nagyon hamar összeesik,elfogy ,eltűnik a hab.Ezen kéne javítani és akkor én biztos vevő lennék mert különben teljesen vállalható a többi paramétere:)
És köszönöm a lehetőséget!