Szerző Téma: Balatoni Szappan  (Megtekintve 115786 alkalommal)

Nem elérhető hodam

• Új tag
  • *
Re:Balatoni Szappan
« Válasz #210 Dátum: 2015. Április 03. - 07:02:39 »
Én is jelentkeznék egy Bay Rum, ibolyára ha lehetséges.   :hurra:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #211 Dátum: 2015. Április 03. - 07:55:56 »
 :+1:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #212 Dátum: 2015. Április 03. - 10:16:05 »
A fürdőben jártam
Ibolyást próbáltam
Nem akart habzani
Meg kellett locsolni
 :fetreng:

Tegnap este húsvéti hangulatban kipróbáltam. Nem bírtam reggelig várni :) Először kicsit nehezen indult a habképződés, így adtam neki vizet. Nagyon szereti :) Azonnal szép vastag kellemes hab lett. Borotválkozás közben nagyon jó. Remek siklás és puhítás. Az illat dobozban mellbevágó de arcon nagyon kellemes később is. A párom kicsit furcsán nézett hogy ibolya illattal próbálkozom, de edződött annyit az utóbbi időben hogy nem akart azonnal elválni  :fetreng: 1-2 órával később is érezhető és nem tolakodó az ibolya illat. Nekem nagyon bevált használni fogom, bár nem gondoltam volna hogy így lesz. Amit még kipróbálnék az egy szofisztikáltabb ibolya illat, de így is tetszik :)  :2thumbup:
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #213 Dátum: 2015. Április 03. - 10:38:09 »
Na ma reggel újra használtam a tesztben leírt módon összegyúrt 3-db szappant/balatoni,citrus,propoliszos/. Végleg összeért. Vastag, sűrű, krémes habot adott, remek jó illattal és síkosítással.
Nem szárít, és iszonyatosan "ken". Víztoleráns , nagyon sok vizet bír elnyelni és igényli is. Nagyon kíváncsi vagyok a Rumra, és az új Balatonira.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #214 Dátum: 2015. Április 03. - 12:03:56 »
A fürdőben jártam
Ibolyást próbáltam
Nem akart habzani
Meg kellett locsolni
 :fetreng:

... de edződött annyit az utóbbi időben hogy nem akart azonnal elválni ...

:o  :fetreng:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
Balatoni Szappan
« Válasz #215 Dátum: 2015. Április 03. - 22:49:49 »
Bay Rum 5 letesztelve. Na ezt rendszeresen fogom használni. Nagyon jó az illat és elég erős is. Szuper a hab és a siklás. Talán az ibolyka kicsit jobban siklik de ez is teljesen jó. Kevesebb vízzel is beéri és nagyon gyorsan lehet habot képezni. Komfortos jó borotválkozás volt vele.

Update: Az illat reggel is kitart. Még mindig érezni kb 10 óra után!
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #216 Dátum: 2015. Április 05. - 11:46:51 »
Balatoni-próbacsomag teszt:

Az első szaglászáson a citrusos és a jeges jutott tovább. A fűszeres és ichtiolos nem kívánkozik az arcomra.
A citrusos abszolút nyerő, erőteljes, de friss illatú. A színe is bizalomgerjesztő.
A működése is 5-ös, használatban lesz.

A balatoni-jég koszosfehér színe már nem annyira csábító. Az első szagláskor a mentolnál erősebben érződik a faggyú(?) Illat. Jobb lenne fordítva. Használatra ugyanolyan jó, mint a másik, és pamacsolásra a mentol illata is előrébb jön.

Összefoglalva:
A szappanok számomra még mindig az illatban maradnak alul a gyári szappanokkal szemben. A négy közül egyedül a citrusosat venném meg, bár pont a szag a legszubjektívebb összetevő. Mivel a működésük jó, simán mehetnek a piacra. Rosszul emlékszem, hogy az előzőekbe volt valamilyen logó belenyomva? Az kell még, illetve még valamilyen jó fantázianév a "névteleneknek" is.
 :thumbup:

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #217 Dátum: 2015. Április 06. - 08:14:25 »
Sziasztok!

Ma kipróbáltam a Balatoni "Hűs" borotvaszappant. Nagyon jó habot lehet készíteni belőle, számomra igencsak megfelelően hidratál és a készülék is tökéletesen siklik általa.

Az illattal kapcsolatban osztom Lord Ickenham véleményét, de mivel párom hobbiból foglalkozik szappankészítéssel, tudom, hogy a házi készítésű szappanok sosem olyan illatosak, mint a gyáriak. Ráadásul használat közben ez a faggyús érzet teljesen eltűnik.
A másik, ami számomra kicsit negatívum, hogy eléggé felpuhul a külső réteg használat során. Lehet, hogy én vagyok a béna  :crazy:. A Prorasoval tudom összehasonlítani, az szinte bármennyi vizet kap, nem "trutyisodik" a felülete.

Ezektől függetlenül szerintem nagyon jó ár/érték arányú és minőségű termék.  :bow:

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #218 Dátum: 2015. Április 06. - 18:37:40 »
Balatoni jeges "6". Ez is bevált. Jól használható. Több mentolt én nem tudnék elviselni. Borotválkozás után a beszéd is nehezen ment úgy "lefagyott" a képem. Egyébként minden ok vele. Jó hab, remek siklás és hidratálás. Az ichtiol tartalom különösen tetszik. Illatról nem beszélhetünk max a kátrány de az nem marad az arcon. Mindent egybevetve ez egy remekül használható szappan ha nem zavar hogy lefagy a fejed és hogy nincs értékelhető illat. Legalább nem okoz fejtörést hogy milyen AS-t használj utána :)

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #219 Dátum: 2015. Április 06. - 19:45:31 »
Be kell majd neveznem egyre...
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #220 Dátum: 2015. Április 09. - 08:46:46 »
Kókusz "5". Ez eddig a legjobb! Ebből mindenkinek kell legyen otthon. Nagyon jó illat és elképesztően jól működik. Az első kör után csak néztem mint Noé a harmadik tevére :) Kb 10mp pamacsolás után már úgy néztem ki mint a télapó és gyönyörűen meg is maradt a hab a borotválkozás végéig. Az arcon kellemes meleg érzés és olyan illat mint egy erősen leszopogatott Bounty szelet. Jól puhít és nagyon jól síkosít. Ez így ahogy van tökéletes! Gratula hozzá!

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #221 Dátum: 2015. Április 10. - 17:14:26 »
Megjöttek a szappanok!  :hurra:
Alig várom a próbát!
Gillette Tech 1951

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #222 Dátum: 2015. Április 10. - 17:22:33 »
Megjöttek a szappanok!  :hurra:
Alig várom a próbát!
Miket kaptál?

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #223 Dátum: 2015. Április 10. - 19:17:27 »
A tavaszi Mikulás nallam is járt!

Nemgyuri!

Holnap délután a szokott helyen a mintáid! Addig ne borotválkozz! :2thumbup:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #224 Dátum: 2015. Április 10. - 23:43:53 »
Megkaptam, köszönöm, holnap kasza!:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici