Glycerines borotvaszappanTeszt körülmények:Lord L6 / Zöld astra / Hjm borz
a víz annyira vízköves nálunk, hogy a fürdőbe minden fehér pedig full pirosra lett csempézve........
pre-zuhany alap + volt GFT coral skin food
a szőrzetem ritkásabb de elég drót erősségű. mivel az előző szappannak gyenge volt a habja ezúttal kicsi szőrzetre alkalmaztam.
Tapasztalataim:Szinte ugyan azt tapasztaltam ennél a szappannál mint az ichtiolosnál. Nagyon gyenge a habja. Sőt ennek már alapból nem is volt jobb mint az ichtiolosnak.
Az jobban indított és utána esett össze. Ez nem indított olyan jól viszont összébb már nem ment. Érdekes de talán ennek a szőr puhító képessége sem
volt annyira feltűnően jó viszont a hideg vizes borotválkozás során mintha jobban ment volna a borotválkozás attól függ., hogy nagy síkosítást nem tapasztaltam. Még az ichtiolosnak kellemetlen volt az illata ennek meg nagyon hiányzott, hogy nem volt neki vagy nem sok. Lényegében mindent összevetve és summázva meg lehet vele borotválkozni. De nekem bár a harmadikat még nem próbáltam (shea vajasra gondolok) ez tűnik eddig a leggyengébb láncszemnek. Már csak azért is gondolom mert ahogy olvasgattam a sheavajas mindenkinek bejött. Kíváncsi is vagyok már rá nagyon!