Sziasztok!
Lehet hogy OFF lesz amit írok, de akkor Szuperbocs érte.
Túl vagyok életem első fenőkő síkolásán, az elején picit bizonytalan voltam, de aztán rájöttem hogy nem is akkora hülyeség az a ceruza rács.
1k és 3k ment nagyon hamar, viszont a 8k val egy picit többet kellet melózni, de a végeredmény tökéletes lett.(Naniwa SS)
Ezután még egy kis utánnaolvasás, egy kis youtube, és nekiestem a valahonnan kakoptt EM-os Extrasol "solingen"-nek nem sok reményt fűzve hozza, de meglepődtem a végeredményen. Borotválkozni nem merek vele, de a szőrt már viszi a karomról szépen, és szerintem ennél többet nem is lehet kihozni ebből.
Tehát az első fenési kisérlet kellemesen végződött, de tudom, hogy rögös lesz az út, és hosszú
Ez volt az élménybeszámolóm, és most egy pici segítséget kérnék szépen, a 8k-s kő után "finishelő kő"-nek szeretnék pasztás balsafát kipróbálni, Cro2 már van, "bgakos" társunkak köszönöm még egyszer!
Viszont balsafa tömböt nem találok sehol... Egyenlőre modellboltokban nézelődtem, de ott csak lécek vannak. Tudtok vagy ismertek helyet, ahol be tudok szerezni balsafatömböt? Vagy van valakinek egy felesleges? Arra is gondoltam hogy léceket összeragasztok, és lesíkolom, de ezt valahogy nem tudom elképzelni.