Sziasztok,
Nem egészen egy hónapja "tértem meg", azóta használok DE-t. Írtam annakidején a bemutatkozóban, szóval most nem akarok sokat mesélni
Egy Lord L111-el kezdtem, elsőre kicsit agresszívnek tartom (így kezdésként) ezért félretettem, majd játszadozom vele, ha ügyesebb leszek. Most egy Gillette Slim Twist-et használok stacio fórumtag jóvoltából (
stacio!), éppen egy blue Personna pengével, de van még pár penge ami kipróbálásra vár (pl. Feather, zöld Astra, Derby, stb.). Egyelőre egy ~1000 Ft-os HJM pamacs még a társam. Most érkezett még Hong Kong-ból egy Weishi TTO, hamarosan tesztelem. Krémekből eddig Florena-t és Amigo-t próbáltam a habzóak közül, mindkettő jól működik nálam. A nem habzó Figaro nem jött be. Szappant még nem próbáltam.
Amint látjátok, lassan de biztosan elindultam a lejtőn
Közelebbi cél, a meglévő hardverekkel normálisan megtanulni borotválkozni, kikísérletezni a számomra legkomfortosabb borotva/penge kombinációt. Nem túl távoli cél egy Edwin Jagger/vagy Mühle R89 beszerzése, és egy komolyabb pamacs esetleg. Távoli cél a kés kipróbálása, de az majd inkább csak pár év múlva
Teszek majd képet is, csak még nem is csináltam fotót, illetve fogalmam sincs, hogy kell beszúrni