Tudjátok tudtam én ,hogy ennyi ember nem akar rosszat amikor ezeket az új müanyagokat javasolja.-De ez akkor is elképesztő--nem találok szavakat rá hogy mennyire bejön mindene nekem.-Ezt ma reggel amikor felkeltem egyszerűen el sem hittem volna.-Eddig valahogy nem tulajdonitottam nagy fontosságot a pamacsoknak,de ez tényleg fantasztikus.
Megjött a silvertip fibre Mühle xl.Komolyan nem találok rá szavakat olyan puha mint egy női mókusecset,de mégis elég gerinces,fantasztikus kemény habot csinál pillanatok alatt.Tiszta luxus érzés.Sokkal de sokkal jobb mint az Omegám.Nem gondoltam volna,hogy ennyire jó pamacs.a mühle rasurkultur tól rendeltem , nem egész 10 euróért 4 nap alatt itt is volt!
Idézetet írta: tothzoltan - 2015. Február 23. - 19:40:45Mondtuk Velo, hogy a műanyag az új borz.Én már őskövületnek számítok a borzaimmal, annyira kilógok a sorból, hogy már nem is akarok itt tag lenni.
Mondtuk Velo, hogy a műanyag az új borz.
Ákos, osztalyvezeto mennyivel. Konkrétan verjem-e ki a fejemből vagy sem?
Egyelore a USD/GBP kereszt visszatarto ereje erosebb. A Muhle annyi fontban, mint a FS volt dodoban. (Es akkoriban a dodo is olcsobb volt meg joval.)
Honnanmerről?