Sziasztok! Szó volt itt a gyanús LORD termékekről. Jelentem, hogy tegnap délelőtt benéztem az említett boltba és szerencsére mindent rendben találtam. :-) A Lord Smart hátulján ott volt a kb. 35x50 mm-es igényesen szerkesztett magyar címke (nem kínai fordítás :-) ) a forgalmazó adataival. Vettem is egy ilyen készüléket, hogy közelebbről is megnézhessem. Úgy tűnik eltúloztam kissé a minőségi problémákat. Mindössze arról van szó, hogy a fej oldalán az öntési sorják nincsenek lecsiszolva, ezért ott nem olyan szép, egyenletes a krómozás. Nem nagy ügy, de az Edwin Jagger után rögtön feltűnt. Este kipróbáltam a borotvát és az történt, amire számítottam. Pontosan ugyanazt az eredményt tudtam elérni vele, mint az EJ-vel, ami nem csoda hiszen a fej geometriája szinte egy az egyben megegyezik vele. Sőt, a vékony könnyű nyél nekem még használhatóbb is. (azt nem mondom, hogy szebb) Szóval ez az abszolút best buy borotva az 5db pengével együtt, ha a funkcionalitás felől nézzük a dolgot. Öcsémnek szánom egyébként, próbálom őt is bevezetni ebbe a csodálatos világba. :-) Én maradok az L5-nél, nekem továbbra is az a favoritom.