En Trumper rozsat sokaig hasznaltam Kent BK4 pamaccsal, ami meg borzok kozott is extrem puha. Nem volt gondom vele, nagyon jo testes, sokaig tarto habot adott. Leirom en hogy csinaltam, es altalaban minden szappannal hogy csinalom. Zuhany utan borotvalkozom, igy elotte egy kis forro vizet eresztek a szappanra, hogy felengedjen. Zuhany utan a vizet leontom a szappanrol. A beaztaott pamacsot egy hatarozott mozdulattal megszabaditom a felszivott viz nagyobb mennyisegetol, majd 3-4et razok rakta. Igy gyakorlatilag egy alig nedves pamaccsal allok neki a szappanon korozni. Ugy 20-30 kor kell, hogy a pamacs megfelelo mennyisegu szappant felvegyen, akkor jo, ha latod, hogy a szappan felkuszott a pamacs negyedeig nagyjabol, tehat nem csak a vegeken van szappan. Ekkor 4-5 csepp vizet teszek a szappanra, majd ismet egy 20-30 kor es ekkor mar minosegi hab van a pamacson, amivel mar el lehet kezdeni dolgozni az arcon vagy talkaban. Ezzel a modszerrel nekem soha nem lett tul vizes vagy gyorsan szarado a hab. Egyebkent disznoval valoban sokkal gyorsabb.
Egyebkent en annak idejen a Taylor szantal szappannal jartam ugyanigy. Nagyon vizes habot keszitettem belole es pillanatok alatt raszaradt az arcomra. Sokat kuzdottem vele, mire raereztem.