Ok, kész vagyok.
1. Elnézést a modiktol de ez beszaráááás, k...@ jó
Nincs iritáció, vágás, cseppvérzés semmmmi.
2. előszőr megszagolva az Omegát kicsit büdi , de olvastam elmúlik, a mérete az arcomnak tökéletes egy kicsit prűd de majd lehet a használatnál bepuhul kicsit.
3. Proraso eucalyptusos borotva krém, nagyon kicsi kellett és az arcomon élvezve masszíroztam habbá, nem annyira hűsít mint ahogy gondoltam, de tetszik
4. a BOROTVA(Mühle R89) gyönyörű kidolgozás, minőségi termék, láttam van itt egy aki hírdeti, aki gondolkozik rajta és kezdő ne szalassza el. Zöld Astra, és ami egyből megfogta a kezem, a SÚLYA, nehéz de 2-3 perc alatt ráált a kéz, elötte egy hete csak úgy borotválkoztam hogy a gillette fusion ne nyomjam rá, pedig 19 éve rányomva borotválkozom, és ez elég nehéz volt az első percekben, de azért kicsit oda kell tartani, hogy ne döcögjön. 2 köröst csináltam és a nyakamon ATG ha jól írom, tehát visszafelé. Szuper érzés ahogy sercegve szaladt az arcon a forró víztől átmelegedett fej. Nagyon tetszik, egy nem tudom ez negatívum, nagyon sokszor kellett öblögetnem a fejet, lehet azért mert eléggé krémesre sikeredett a hab. Eredmény BBS.
5. a Proraso balzsam illata is nagyon tetszik, és úgy érzem jó a bőrömnek, elég sűrü, nem folyik annyira ez is szuper.
6. Konklúzió: Mi a francért erőltettem ezt a gillette divat vonalat? 100x jobban érzem magam borotválkozás után, nem úgy mint aki megnyúzta magát. Köszönöm, hogy rátok találtam és a tippeket amivel közelebb kerülhettem a tökéletes vételhez.
Ami fog kelleni még nekem, az a borotva tartó és pamacstartó, nagyon nem kényelmes hogy nincs hova betámasztani.
De ez ráér. Még egyszer köszönöm.
Még valammit elfelejtettem, a francia timso(osma), meg a proraso vérzéscsökkentő gél nem kellett, azt lehet hogy hiába vettem