Udvozlok mindenkit! Tobb, mint tiz eve probalkozok megtalalni a tokeletes borotvalkozas nyitjat, tobb-kevesebb sikerrel. A jelenlegi felallas:
- van egy Philips korkeses borotvam, de nagyon nem valik be, igazabol nem viszi se az apro, se az 1-2 millis szort, nem nagyon hasznalom
- Gilette/Balea 5 penges csoda, DM pamacs, Nivea gel sensitive, es vagy L'oreal for men balzsam, vagy soszappan, mint after shave
Ujabban, egy Wilkinson egypenges borotvat hasznalok, sajnos nem tul jol megy... Verzek pontszeruen. Szaliranyban nem jon le a szor, ami eleg eros, a borom meg erzekeny, igy visszafele is kenytelen vagyok huzni. Szinte mindig voros a nyakam, foltokban az arcom es alaposan sem sikerul mindig, foleg az allamon. (Ez igaz mind a sokpenges, mind a DE borotvara)
Mit javasoltok, hogyan tovabb?
Maradhat a Nivea gel? A borotvammal mi legyen? Probaljak bele masik penget? Lattam, ajanljatok a Lordot, s egyeb kiegeszitoket, kemikaliakat. Ezek segitsegevel alaposabb borotvalkozast tudok elerni? Helyileg Debrecenben vagyok, itt nezelodnek, ha lehet igy elso korben. (DM, Rossmann, Müller, fodraszkellekes) Mi lenne az az "alapcsomag", amit erdemes osszedobni az igenyes borotvalkozas erdekeben?
Koszonom!