Szerző Téma: Eszközökkel kapcsolatos kérdések  (Megtekintve 504556 alkalommal)

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
Re:Eszközökkel kapcsolatos kérdések
« Válasz #1545 Dátum: 2014. Május 24. - 08:39:53 »
Sziasztok!

Ismét előkerültem  :crazy:
Továbbra is az L6-ot használom. Nincs is vele különösebb problémám, de azért csak izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet egy kicsit drágább, márkásabb készülék?
Mit ajánlanátok, ami mondjuk nem aranyárban van, kezdők is jól tudják kezelni (R41-től félek, hogy a fejemet is levágnám a nyakamról vele  :crazy:) és kicsit hosszabb szára van, mint az L6-nak.
Penge téma: nekifutottam megint a Captain by Lord-nak, de most sem nyerte el a tetszésemet. Igaz, hogy nem irritálja annyira az arcom, de nem is vág olyan alaposan, mint a többi márka (Wilkinson, Gilette, Lord SC), amit próbáltam.

Előre is köszönöm a segítséget  :bow:

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1546 Dátum: 2014. Május 24. - 08:55:38 »
Még egy kérdés:

Szerintetek, ezt be merjem vállalni?

http://www.ebay.com/itm/FEATHER-Razor-Blade-Men-Double-Edge-DE-Shaving-New-Hi-Platinum-Coated-50-Blades-/231131406795?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item35d08161cb

Azért gondoltam ekkora mennyiségre, mert így olcsóbb és hátha másvalakit is érdekel innen ez a penge.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1547 Dátum: 2014. Május 24. - 19:03:18 »
Próbáltad már???
Vérengző fenevad.
Adok neked párat, ha kérsz.

Készülékből meg próbáld ki mondjuk... mindet! ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1548 Dátum: 2014. Május 24. - 20:15:49 »
A Feather-re mondod, hogy vérengző fenevad? Pontosan mit értesz ez alatt?

A minden készülék kipróbálására pedig egy klasszikussal válaszolnék: "Kösz Csoki, sokat segítettél!"  ;)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1549 Dátum: 2014. Május 24. - 20:25:03 »
A Feather-re mondod, hogy vérengző fenevad? Pontosan mit értesz ez alatt?

A minden készülék kipróbálására pedig egy klasszikussal válaszolnék: "Kösz Csoki, sokat segítettél!"  ;)

Akkor pontosítsuk!

Minél több fajtát!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1550 Dátum: 2014. Május 24. - 20:35:10 »
Jimi, kellő mennyiségű penge kipróbálása előtt kár lenne felhalmozni bármelyikből is.

A Feather, egy a sok közül, tény, hogy az egyik legvékonyabb, de nem a legjobb, nem mindenkinek, nekem nem, mindenkinek más. Válogass, kísérletezz, kérj próbapengéket, s majd meglátod. Szerintem.

Én mondjuk Timor és kék Pesrsonnát tudok neked postázni, ha írsz privátban egy címet.  ;)
Sheffield-England

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1551 Dátum: 2014. Május 24. - 21:22:31 »
Feather DE pengével semmi gond nincs, ha megfelelõ készülékbe kerül.  Kétség nélkül ekkor az egyik legjobb - nekem a legjobb, legélesebb - DE penge.
Ha a készülék fej karakterisztika nem optimális hozzá, gondot okozhat. Ilyenekben akkor ne használd.
 :bow:
Feather pengét nagy tételben csak megbízható helyrõl vásárolj. Mert hamisítják.

Na tudom aljas vagyok, de ez majdnem nesze semmi, fogd meg jól!

Ha megfelelő készülékbe, de melyik a megfelelő?
 Sokan r89-be töltik, én 89-fejből még nem találtam ami elég kényelmes lett volna nekem. r41-ben nekem jó, de ez meg nem igazán kezdő fejtípus. Szerintem.
Bár parker fejében még nem próbáltam.

TOZ esküszik a tollasra ( ha nem tévedek), s Futurja van. Nekem a futurban átlagon alul muzsikált. r41-ben hozza az Astrát. (hangsúlyozom ez az én tapasztalatom!)

Meg nekem nagyon nem jött be, a zöld Astrát jobban szeretem, megbocsájtóbb, s nekem nem tartósabb a a tollas sem az Astránál, de ellenben 5* drágább.

Az tény, hogy nagy a hamisítványok aránya, itt a fórumon hangzottak már el, megbízható beszerzési források. Azok a kontaktok felé pislogj.

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1552 Dátum: 2014. Május 24. - 22:27:49 »
Köszönöm szépen Mindenkinek a válaszokat.
Jelenleg egy Lord L6-ot használok. Milyen készüléket lenne érdemes beszereznem mellé, ami más jellegű és nem túl drága? Csak, hogy ne bukjak túl sokat, ha mégsem jön be...

SicTransit-től kértem mintacsomagot pengékből, lehet egyelőre hanyagolom a külföldi beszerzést...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1553 Dátum: 2014. Május 24. - 23:23:56 »
Jim: Mi a túl drága kategória? 5 alatt pl. az L5, vagy Gillette Slim Twist vateráról. 10 alatt EJ 89 vagy Mühle 89, ami hasonló fej, de a nyél jóval nehezebb, így összességében más karakter.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1554 Dátum: 2014. Május 24. - 23:27:59 »
Jim: Mi a túl drága kategória? 5 alatt pl. az L5, vagy Gillette Slim Twist vateráról. 10 alatt EJ 89 vagy Mühle 89, ami hasonló fej, de a nyél jóval nehezebb, így összességében más karakter.
10 körül még belefér a keretbe, de ha van mondjuk valami nagyon ajánlott 15 magasságokban, akkor esteleg még azt is bevállalom. Csak újban gondolkodom.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1555 Dátum: 2014. Május 24. - 23:32:09 »
Nincs nagyon ajánlott, illetve biztosan van, csak még nem tudjuk, neked melyik az. ;D Ahogy Malac és pmol is írta, próbálj ki mindent, ami szembejön, amíg meg nem találod a saját favoritodat.
God shave the queen

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1556 Dátum: 2014. Május 24. - 23:34:16 »
Nincs nagyon ajánlott, illetve biztosan van, csak még nem tudjuk, neked melyik az. ;D Ahogy Malac és pmol is írta, próbálj ki mindent, ami szembejön, amíg meg nem találod a saját favoritodat.
De olyan csak van, ami vagy átlagban bejött az embereknek és nagyon nem lehet vele mellényúlni?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1557 Dátum: 2014. Május 25. - 00:25:09 »
Nincs.  ;D Ez egy ennyire szubjektív műfaj. Illetve nagyon nem tudsz mellényúlni borotvával, legfeljebb ha nem jön be, akkor 60-70%-on eladod. Ha pedig eleve ilyen áron veszed meg, akkor nem is bukhatsz rajta! ;)

De olyan csak van, ami vagy átlagban bejött az embereknek és nagyon nem lehet vele mellényúlni?
God shave the queen

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1558 Dátum: 2014. Május 25. - 06:51:59 »

Egy gillette twistet ajándékba adok ha megkeresel!

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1559 Dátum: 2014. Május 25. - 07:06:30 »

Egy gillette twistet ajándékba adok ha megkeresel!
Nagyobb szépen köszönöm a lehetőséget szerintem élni fogok vele ;-)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici