Köszönöm Mindkettőtöknek a válaszokat.
Hát, ha csak a kidolgozottság és az anyagmennyiség a különbség, de a borotválkozási minőség az hasonló, akkor lehet hogy nem nagyon érdemes méregdrága készüléket vennem
A Gillette Tech még kapható újonnan, vagy már csak használtban lehet levadászni? Elképzelhető, hogy mondjuk egy EJ, vagy Merkur 89-es fejjel szerelt készülék mégis bejön, annak ellenére, hogy az L6 kevésbé szimpatikus, mint az L5?
Mai pengeélményem: mivel a Lord SC kicsit húzta a szőrömet és kb 8-féle különböző pengém van itthon, kb. 50 darab, így nyugodt szívvel cseréltem ma le egy kék personnára. Lehet, hogy a borotválkozás közbeni zenehallgatás (MR2 Petőfi
), vagy hogy kb. 1 hetes volt az arcszőrzetem és ezáltal a bőröm is elég sokat pihent, vagy javul a technikám, de ez a penge - ha lehet ilyet mondani - teljesen elvarázsolt. Az eddig tesztel három fajta (zöld Astra, Lord SC) közül jelenleg ez a befutó számomra. Ötvözi a zöld Astra alaposságát, a Lord SC kíméletességével. Szinte tökéletes BBS sikerült elérnem komolyabb sérülés nélkül. Pár apró nyisszantást ugyan ejtettem, de ezeket a maradék borotvahabbal (Barbon) bekentem a végén és amíg elmostam az eszközöket, addig el is múlt a szivárgás.
Ja és a legfontosabb... Gyakorlatilag nulla az irritáció
Már csak az a pont kérdéses, hogy hány borotválkozást bír ki (bár a reluxás betétek áraihoz képest még a drágább DE pengék ára is nevetséges, így ez a szempont elhanyagolható számomra.)
Kíváncsi lennék, hogy másoknak mi a véleménye a kék Personnáról.
Tényleg igazatok volt, hogy valamennyire azért érdemes erőltetni a többkörös borotválkozást, mert úgy néz ki, hogy talán kezdi megszokni a bőröm.