Kopás szempontjából mindhárom kés nagyon jó állapotban van, látszik, hogy vigyázott rá a gazdája.
A fő kérdés az, hogy mit szeretnél tenni velük? Ha használni szeretnéd, akkor érdemes őket megcsiszolni, felpolírozni (vagy csak megtakarítani, attól függ mennyire szeretnéd meghagyni a "patinát"), aztán éleztetni. Ha a vitrinbe mennek, akkor szerintem csak vékonyan kend le valamilyen konzerváló szerrel (itt a fórumon találsz erről infót), ha eladásra mennek, akkor nem érdemes semmit tenni velük (szerintem), itt a fórumon így is el tudod adni reális áron. Használhatóság szempontjából így első ránézésre az ELLÁVAS tűnik a legjobb alternatívának, azzal kell a legkevesebbet foglalkozni. A "tokos" késnek nagyon szép szaru nyele van, azt szerintem nem érdemes szétszedni, ha nincs vele különösebb probléma (nem repedt a nyél, jól záródik, stb.)
Így első ránézésre a fenő is menthetőnek tűnik. A bőr állapota kérdéses, ha nem "merevedett" meg nagyon az évek során, akár még így is használható.
Érdemes lenne megpróbálni jobb minőségű fotókat csinálni (természetes fény, vagy fénysátor), szerintem több/pontosabb infót kaphatnál róluk...
P.S.: Engem érdekelne a doboz belsejében lévő felirat is...