Szerintem meg azol használnal harapós készüléket, akik még nem igazán tudnak borotválkozni.
Hát ez is eléggé sarkos
Az, de igaz
Egy harapóssal mindenki elszöszmötölhet jó eredménnyel. Egy light készülékkel nehéz eredményesen + baj nélkül borotválkozni.
Nem igaz Egy light készülékkel valóban nehezebb ugyanazt az eredményt elérni mint egy harapósabbal. Akkor meg minek használjam? Volt ez is és az is. Mindegyikkel tudtam bbs-t nyúzás nélkül, de a harapósabbal egyszerűbben és gyorsabban. Ezért én azt használok (R41 több fajta). Minden mást eladtam. A te alapvetésed szerint akkor én nem tudok jól beretválkozni. De igen. Na ezért nem igaz
Ehhez kapcsolódva szerintem a harapóssal könnyen összejön az, hogy végigsimítva a nyakunkon "üvegsima" érzést tapasztalunk, mondhatjuk rá, hogy babapopsi, meg bbs, de sztem ez közelében sincs a tökéletesnek. Még akkor sem, ha nem érzünk semmilyen irritációt.
Sztem akkor volt tökéletes a borotválkozás, amikor érezzük a bőr eredeti, vagy közel eredeti bársonyosságát és a borosta is eltűnt. Én az utóbbi időben legkönnyebben egy állítható Gillette fej+Astor penge kombóval tudom ezt elérni.
Használok mást is, agresszív készülékeket is, de ez csak a magam szórakoztatása, afféle edzés :-)