Leírásod alapján az L111 bevált nektek. Én is imádtam, amíg el nem ajándékoztam, lehet veszek is egyet újra
Ha az L111 karakterisztikát keresed, akkor az R41 áll hozzá közel, meg talán a Fatip OC, de azt már régen próbáltam, megkoptak az emlékek. Még talán a Gillette Old Type hasonló,de az kicsit vadabb nála.
A Mühle, Edwin Jagger típusokat a puha anyaguk miatt én nem túlzottan kedvelem. Kicsit leejted, vagy beütöd valahova aztán tiszta huplis lesz, neadjisten letörik a fedlap menete.. Utána meg zavarni fog az esztétikai hiba. De persze, embere válogatja...
Egyébként lehet hogy szebb borotvád lesz, de alaposságban nem biztos hogy verni fogják az L111-et.
Sziasztok.
Tudnátok nekem és a nagybátyámnak full fém borotva át ajánlani, én nem vagyok teljesen kezdő 4 éve borotválkozok hagyományosan.
Első borotvám egy spiáteröntvény volt miután eltört, vettem lord l111 eseket azóta azokat használom.
A nagybátyám 25 évig borotválkozot Gillet reluxákal 2ös Gillette, Mach 3masal, tudta, hogy én hagyományos borotválkozok ezért két hónapja ő is elkezdte, mert szeretne ügy borotválkozni mint a nagyapái annak idején.
Adtam neki kezdésnek Lord l111 és Feather pengét.
Most azt használja megelégedéssel.
Szeretnénk mind a ketten már valami full fémet, valami komolyabbat: Merkúr Mühlere, Parkerre, timorat, bailira gondoltam.
A lényeg ne menjen 20k fölé, mert még úgy is bövül, ha beválik.
Ti ezek kőzül melyiket ajánlanátok, márka típus szerint?
Válaszaitokat elöre is köszönöm.