Sziasztok!
Új vagyok még itt, egyelőre csak olvasok, olvasok... Nos még a kilencvenes évek elején én is DE borotvát használtam, aztán jöttek a patronos (Gillette Sensor, Mach3) meg az ilyen-olyan eldobható vackok. Mikor nagy divat volt a villanyborotva az is volt, de gyönyörűen kipattogtam tőle, irritálta a bőröm, utáltam. Mostanáig a Mach3-at használtam, egész jól elvoltam vele, de azzal nem tudtam mit kezdeni amikor a szőrszálak a pengék közé szorultak. Hiába mostam vízsugárral, csak nem jöttek ki. Borotválkozáskor természetesen szúrtak mint állat. Szóval nem tökéletes.
Aztán eszembe jutott, hogy a DE borotvával nem voltak ilyen (semmilyen) gondjaim. A minap jól be is vásároltam egy WILKINSON SWORD DE műanyag borotvát de nem volt az igazi. Aztán Finucci barátom adott egy Slim Twistet... Ég és föld!
De még valami mindig nem frankó: a nyakamnál (az Ádámcsutkánál főleg) érzek erős sajgást, irritációt a borotválkozás után. Egy-két szőrtüsző be is szokott durranni. Nem tudom mit nem csinálok jól, szerintem nem szálirányba húzom a pengét.
Van még mit tanulni, ráadásul nemsokára megjön a Dovo borotvakésem is