A híres, JenesSanyi!
Már hallottam róllad.
Sokan emlegették a neved.
Köszönöm a tanácsokat, én is a dovokat nézegettem, és az a legnagyobb baj, hogy nekem is tetszik ez az egész....
A nem szokványossága, a stílusossága, meg valahogy olyan férfias is, szerintem.
A végén még magamnak is beruházhatok...
Mindegy, a lényeg, hogy szerintem elég jól ismerem az ízlését és azt hiszem, (remélem) hogy tudok az Ő ízlésével szemezgetni.
Nekem a Bismarkok tetszenek, meg van egy olyan ami nem az a szokványos egyenes vonalvezetésű a folowing és a large buffalo horn de ez full hollow ami kezdésnek ugye nem a legjobb mert "olyan mint egy sportautó" mindent vissza ad.
használ pamacsot, és szappant is, de új borotvához és főleg ilyenhez fog kelleni egy új szett is.
Meg persze tartó, szappanos edény (remélem ezzel nem becsméreltem le) fenőbőr, és ahogy ismerem egy finis készlet mert ahogy én sem nyugodnék amég meg nem tanulom normálisan használni és használhatóvá tenni Ő sem, a teljes éljavítást persze rábíznám valaki profira.
A segítő leírásokat videókat nézegetem és gyűjtöm, hogy kézben legyen egy olyan tudástár amiből elsajátítható szinte teljesen a borotválkozás, és a borotva ápolása.
Köszönöm a segítséged, biztos lesz még jó pár kérdés amivel hozzád, hozzátok fordulok, remélem nem lesz terhes.